Bir gün stoklara girecek eminim :'' )5000 TL civarı bütçem var uzun süre kullanabileceğim ergonomik koltuk arıyorum. Boyum 195 uzun bir koltuk olması daha iyi olur.
Önerilere açığım.
geniş totoluysan berbat bunlar. kenardaki eğimli kısımlar rahatsız eder...Ben çok araştırıp pek emin olmayarak bu koltuğu almıştım, yaklaşık 5 aydır kullanıyorum çok rahat ve dayanaklı bu bütçeye alabileceğim en iyi koltuk buymuş sanırım bir bakın sizde.
![]()
Bu markanın koltukları genel olarak gözüme güzel geliyor. Müsait bir zamanımda alıp denemek istiyorum açıkçası. Sizde var mı bu koltuk?Bir gün stoklara girecek eminim :'' )
Evet orası doğru beni rahatsız etmiyor ama daha kalıplı biri oturursa rahatsız eder epey sert yapılmış oralargeniş totoluysan berbat bunlar. kenardaki eğimli kısımlar rahatsız eder...
Aynısı mevcut. Geçen indirimlerde 4600'e aldım. Çok iyi koltuk. Bu fiyata gidip başka oyuncu koltuğuna para verilmez bence. 5.5-6k'ya satılanlara baktım incecik tabanları var. Sanki otursan kırılacakmış gibi duruyorlar.Bu markanın koltukları genel olarak gözüme güzel geliyor. Müsait bir zamanımda alıp denemek istiyorum açıkçası. Sizde var mı bu koltuk?
bu attığım koltuğu 2.elde satan biri 5900'e satıyor. Bence anlaşırsan 5500 falan yapar.5000 TL civarı bütçem var uzun süre kullanabileceğim ergonomik koltuk arıyorum. Boyum 195 uzun bir koltuk olması daha iyi olur.
Önerilere açığım.
Hocam bende ayak uzatma aparatlı olanı almayı düşünüyorum. Marka hakkında Türkiyede pek bir kaynak yok onun için çok fazla öneremiyorum fakat kaliteli hissi uyandırıyor.Aynısı mevcut. Geçen indirimlerde 4600'e aldım. Çok iyi koltuk. Bu fiyata gidip başka oyuncu koltuğuna para verilmez bence. 5.5-6k'ya satılanlara baktım incecik tabanları var. Sanki otursan kırılacakmış gibi duruyorlar.
Avrupa'da F/P olarak bilinen bir marka. Youtube'da videoları var. Zaten yorumlarda iyi bakarsanız. Amazon'dan alıyorsunuz. Bir sorun yaşarsanız hallederler büyük ihtimalle.Hocam bende ayak uzatma aparatlı olanı almayı düşünüyorum. Marka hakkında Türkiyede pek bir kaynak yok onun için çok fazla öneremiyorum fakat kaliteli hissi uyandırıyor.
Ben çok araştırıp pek emin olmayarak bu koltuğu almıştım, yaklaşık 5 aydır kullanıyorum çok rahat ve dayanaklı bu bütçeye alabileceğim en iyi koltuk buymuş sanırım bir bakın sizde.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.