5000 TL koltuk önerisi

uzayli_1

Decapat
Daha fazla  
5000 TL civarı bütçem var uzun süre kullanabileceğim ergonomik koltuk arıyorum. Boyum 195 uzun bir koltuk olması daha iyi olur.
Önerilere açığım.

5000 TL civarı bütçem var uzun süre kullanabileceğim ergonomik koltuk arıyorum. Boyum 195 uzun bir koltuk olması daha iyi olur.
Önerilere açığım.
Bir gün stoklara girecek eminim :'' )

Ben çok araştırıp pek emin olmayarak bu koltuğu almıştım, yaklaşık 5 aydır kullanıyorum çok rahat ve dayanaklı bu bütçeye alabileceğim en iyi koltuk buymuş sanırım bir bakın sizde.
geniş totoluysan berbat bunlar. kenardaki eğimli kısımlar rahatsız eder...

Bu markanın koltukları genel olarak gözüme güzel geliyor. Müsait bir zamanımda alıp denemek istiyorum açıkçası. Sizde var mı bu koltuk?
Aynısı mevcut. Geçen indirimlerde 4600'e aldım. Çok iyi koltuk. Bu fiyata gidip başka oyuncu koltuğuna para verilmez bence. 5.5-6k'ya satılanlara baktım incecik tabanları var. Sanki otursan kırılacakmış gibi duruyorlar.

Önerilere açığım.
bu attığım koltuğu 2.elde satan biri 5900'e satıyor. Bence anlaşırsan 5500 falan yapar.

Aynısı mevcut. Geçen indirimlerde 4600'e aldım. Çok iyi koltuk. Bu fiyata gidip başka oyuncu koltuğuna para verilmez bence. 5.5-6k'ya satılanlara baktım incecik tabanları var. Sanki otursan kırılacakmış gibi duruyorlar.
Hocam bende ayak uzatma aparatlı olanı almayı düşünüyorum. Marka hakkında Türkiyede pek bir kaynak yok onun için çok fazla öneremiyorum fakat kaliteli hissi uyandırıyor.

Hocam bende ayak uzatma aparatlı olanı almayı düşünüyorum. Marka hakkında Türkiyede pek bir kaynak yok onun için çok fazla öneremiyorum fakat kaliteli hissi uyandırıyor.
Avrupa'da F/P olarak bilinen bir marka. Youtube'da videoları var. Zaten yorumlarda iyi bakarsanız. Amazon'dan alıyorsunuz. Bir sorun yaşarsanız hallederler büyük ihtimalle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı