5000 TL koltuk önerisi

cenkilgaz

Decapat
Yer
Mersin
Merhaba arkadaşlar yaz memleketinde yaşadığım için kumaş, terletmeyen ve rahat bir koltuk arıyorum.
Ofis/oyuncu koltuğu olabilir fark etmez. Çok uzun süreli kullanımlarda rahat olsun yeter.
Bütçe 5.000TL'dir. Önerilerinizi bekliyorum.

Fashcolle dynamic güncel olarak kullanıyorum fiyatına göre iyi bir koltuk.

Ama deri olduğu için 1-2 saate kaşımdırıyor ama ben altına örtü koydum kaşındırmıyor ve rahat oluyor.

Ama deri olduğu için 1-2 saate kaşındırıyor ama ben altına örtü koydum kaşındırmıyor ve rahat oluyor.

Ama deri olduğu için 1-2 saate kaşımdırıyor ama ben altına örtü koydum kaşındırmıyor ve rahat oluyor.
Hocam Mersinde deri koltuk çekilmiyor be. Kumaş lazım bana.

2 K daha katıp düzgün koltuk al. O fiyata aldıkların çok iyi değiller. Oyuncu koltuğu olması için arkasının alt oturaktan bağımsız olarak geri yatması gerekiyor mesela. O ucuz koltuklarda bu yok.

2 K daha katıp düzgün koltuk al. O fiyata aldıkların çok iyi değiller. Oyuncu koltuğu olması için arkasının alt oturaktan bağımsız olarak geri yatması gerekiyor mesela. O ucuz koltuklarda bu yok.
Oyuncu koltuğu olmasına gerek yok. Ofis tarzı da olur rahat olsun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…