5000 TL kulaklık önerisi

Şumşin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
3 yıldır Sennheiser HD 4.40 BT kullanıyorum. Gayet memnunum. Ama bazı materyal hasarları oluşmaya başladı 3 yıl sonunda. Bu kulaklıktan daha üst performanslı kulaklık almayı düşünüyorum. Gürültü engelleme benim için önemli değil. Olsa da olur, olmasa da. Sony wh 1000XM4 gibi kullanım kolaylıkları benim için tamamen önemsiz. Kulaklığı sadece ses kalitesi ve performansı için istiyorum. Genellikle tiz ve bas seslerin çok olduğu müzikler dinliyorum. Bütçeyi 5000 TL gibi düşünün. Tavsiyeniz var mı?

Gaming kulaklık başlığı için girdim ama referans kulaklık arıyorsunuz. Ben de referans kulaklık almaya niyetliydim. Sizin başlıktan biraz bağımsız olacak ama Sennheiser HD 4.40 BT'yi ben de gözüme kestirmiştim. Bu kulaklık için bir amfi şart mıdır? PC anakartları yeterli ölçüde besleyebiliyor mu acaba?

Merhaba.
3 yıldır Sennheiser HD 4.40 BT kullanıyorum. Gayet memnunum. Ama bazı materyal hasarları oluşmaya başladı 3 yıl sonunda. Bu kulaklıktan daha üst performanslı kulaklık almayı düşünüyorum. Gürültü engelleme benim için önemli değil. Olsa da olur, olmasa da. Sony wh 1000XM4 gibi kullanım kolaylıkları benim için tamamen önemsiz. Kulaklığı sadece ses kalitesi ve performansı için istiyorum. Genellikle tiz ve bas seslerin çok olduğu müzikler dinliyorum. Bütçeyi 5000 TL gibi düşünün. Tavsiyeniz var mı?
google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwj_n5a7rIL3AhVF-VEKHT-jDzcYABABGgJ3cw&sig=AOD64_2SY2As6m8SdSxsqmkaUDf9SXXQGg&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwjP3Y-7rIL3AhUlS_EDHX9_Ap8Qww8IyxA&adurl=
Soundcore güzeldir. Test etmişliğim vardır.
google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwj_n5a7rIL3AhVF-VEKHT-jDzcYABABGgJ3cw&sig=AOD64_2SY2As6m8SdSxsqmkaUDf9SXXQGg&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwjP3Y-7rIL3AhUlS_EDHX9_Ap8Qww8IyxA&adurl=
Soundcore güzeldir. Test etmişliğim vardır.

Şimdi ki link gelmiştir.

Adamın zaten kullandığı kulaklık 2 kat daha iyi bundan.

Bas ağırlıklı seviyorsanız Sony kulaklığını alabilirsiniz, yazılım ve bas kalitesi konusunda çok iyidir. Ancak çok dengeli bir kulaklık arıyorsanız Razer Opus olabilir fakat Sony modeline göre yazılımda ve bas konusunda bir tık geride.

Adamın zaten kullandığı kulaklık 2 kat daha iyi bundan.
Evet mantıksız olmuş... Bu modelin Q35'i de var; ama bunun da 4.40 BT'den ciddi üstün olduğunu göremedim izlediklerime göre.
Sennhesier HD6 serisi var; ama 9000tl'den başlıyor. Dolar kazanmadan bir kulaklığa bu kadar para vermek saçma.

Bir süredir kulaklık araştırıyorum HD 560S veya DT 900 PRO X alınabilir, ama 5000TL'ye daha iyi bir öneri de gelebilir. Benim bildiğim bunlar var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı