5000 TL kulaklık önerisi

tayfun eker

Kilopat
Makaleler
1
Kablosuz kulak üstü oyuncu kulaklığı istiyorum. Bütçem 3,500 - 5000k bu fiyat aralığında ki kulaklıkların çok büyük farkı yok olabildiğince ucuz olması benim için iyidir. Kafamda biraz büyük onun da infosunu geçeyim dedim 😁

HyperX Cloud 2 Wireless
Logitech G733.
Corsair Void elit
Bunları bulabildim ama karar veremedim.

Corsair hs80

Corsair HS80

SteelSeries-Logitech bu fiyatlarla rakibi değil. Muadil ürünleri mağazalarda eline alma fırsatın olursa bak derim. O buram buram plastik ürünler yanında oyuncak gibi kalıyor. Mic ve tasarım kısmı için bu tabii. Ses kalitesi anlamında tercihlere göre değişir, Single oyunlar ve film kısmında beni çok memnun etti. Ayrıca gitar çalarken kullanıyorum, EQ ayarlarıyla çok yeterli tizler alabilirsin ama Basslar çok baskın değil. Müzik dinlemek için yeterli, dediğim gibi bass sevdalısıysan tatmin etmez ama.

Mikrofon'u harici bir mikrofonmuşcasına övülüyor. Ben çok beğendim açıkçası görmemişsen bak derim.

Corsair hs80

Corsair HS80.

SteelSeries-Logitech bu fiyatlarla rakibi değil. Muadil ürünleri mağazalarda eline alma fırsatın olursa bak derim. O buram buram plastik ürünler yanında oyuncak gibi kalıyor. Mic ve tasarım kısmı için bu tabii. Ses kalitesi anlamında tercihlere göre değişir, Single oyunlar ve film kısmında beni çok memnun etti. Ayrıca gitar çalarken kullanıyorum, EQ ayarlarıyla çok yeterli tizler alabilirsin ama basslar çok baskın değil. Müzik dinlemek için yeterli, dediğim gibi bass sevdalısıysan tatmin etmez ama.

Mikrofon'u harici bir mikrofonmuşcasına övülüyor. Ben çok beğendim açıkçası görmemişsen bak derim.

Bütçeyi delip geçiyor ve abartma.

Corsair hs80

Corsair HS80.

SteelSeries-Logitech bu fiyatlarla rakibi değil. Muadil ürünleri mağazalarda eline alma fırsatın olursa bak derim. O buram buram plastik ürünler yanında oyuncak gibi kalıyor. Mic ve tasarım kısmı için bu tabii. Ses kalitesi anlamında tercihlere göre değişir, Single oyunlar ve film kısmında beni çok memnun etti. Ayrıca gitar çalarken kullanıyorum, EQ ayarlarıyla çok yeterli tizler alabilirsin ama basslar çok baskın değil. Müzik dinlemek için yeterli, dediğim gibi bass sevdalısıysan tatmin etmez ama.

Hocam YKS sınavına gireceğim 1 hafta sonra yani anlayacağınız bütün senenin acısını 2 3 ayda çıkaracağım. Yoğunlukla film izleyip, oyun oynayacağım. Tizzden daha çok bass seviyorum basslı kulaklıktan daha gerçekçi ses alıyorum gibi hissediyorum. 5000'ini de fazla geçmeden önereceğiniz neler vardır malzeme kalitesi önemli değil.

Bütçeyi delip geçiyor ve abartma.
Corsair void elite iyimidir

Hocam YKS sınavına gireceğim 1 hafta sonra yani anlayacağınız bütün senenin acısını 2 3 ayda çıkaracağım. Yoğunlukla film izleyip, oyun oynayacağım. Tizzden daha çok bass seviyorum basslı kulaklıktan daha gerçekçi ses alıyorum gibi hissediyorum. 5000'ini de fazla geçmeden önereceğiniz neler vardır malzeme kalitesi önemli değil.

Corsair void elite iyimidir
Değildir kronik sorunlu ve eski bir model.

Hocam önerdiğiniz SS art 7 bütceyi aşıyor gibi 😁 başka ne önerirsiniz?

Hocam bu bütçede Wireless öneriler kısıtlı oluyor hadi bütçe 6'ya falan esnese daha iyi öneriler olabilirdi fakat 5K ve aşağısında G733 dışında bir model aklıma gelmiyor G733'te önermek istemezdim açıkçası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı