5000 TL kulaklık ve mouse önerisi

Bütçe
5000 kulaklık ve mouse

LO4FIRE

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6 senedir kullandığım ekipmanlarımı yenileme kararı aldım, şu an G102 mouse ve Snopy markasına ait eskiden A101'den aldığım bir kulaklığı kullanıyorum. Kulaklık ve mouse için 2000-3000 TL bandı düşünüyorum fakat aklımda pek bir marka yok. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Aklımda şu mouse vardı aslında Attack Shark X3.

Viper V3 önerir misiniz mouse olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse ve kulaklık konusunda şahsen kullandıklarımı önerebilirim.
Razer Deathadder v2 Pro veya düz V2. Kablosuz seviyorsan V2 Pro seni üzmeyecektir. Tek şarjda 1 hafta kullandığım oluyor. (günde 2-3 saat gaming) Bütçe esniyorsa v3 Pro'ya bak çok güzel olduğunu söylüyor bir arkadaşım.
Diğer alternatif AEROX 3 Kablolu veya kablosuz. Kablosuz beyaz sürümü mevcut bende. Laptopla kullanıyorum bir yerlere giderken. Hafif oluşu ve şarj ömrü tatmin edici ama Donglesi çok otistik. Çıt kırıldım duruyor. Kasada üzmez laptopta beni daha üzmedi.

Kulaklık konusunda Razer BlackShark v2 USB'li bulursan öneririm. Anakartın eğer X570 tarzı bir şey ise ses kartı da güzelse V2 X al geç. Zira çok kulaklık denedim ama en büyük konfor bunda. Kumaş oluşu çantası oluşu USB'li sürümü diye uygulamasında kafama göre ayar yapmam vs vs.

@GRKM DUMAN Şahsen kullandıklarımı söyledim ben, dislikelik olay nedir anlamadım? Çok sinir bozucu oluyor bu olay.

Dediğin ürünler milattan kalma ürünler.

Deneyim paylaşmak başka ama.

Bende bunlar var ve bunları kullanıyorum diye önerdiğiniz ürünler milattan kalma şu dönem alınabilecek ürünler değiller. Bundan kaynaklı beğenmedim attım. Daha güncel ürünlerden bahsetmek varken eski ve Outdated ürünlerden bahsedip önermek beğenmedim atmak için zaten bir neden.

Deneyim paylaşmak başka ama.

Buradaki ürünlerden ATK Mercury ve Machenike GX60 olanları kullanmadım sadece ben zaten. Onların da deneyim incelemelerini bulmak zor değil incelemesini yapanlar var. Onun dışında ben bu ürünleri kullanıyorum diye deneyip paylaşmak zaten ben bu ürünleri kullanıyorum ve memnunum istersen sende alabilirsin anlamına çıkan bir şey arkadaş burada senin kullandığın ürünler hakkında deneyim değil ürün önerisi istemiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…