5000 TL laptop önerisi

Makaleler
5
Daha fazla  
Merhabalar, beni 3-4 yıl götürecek bu bütçe bandında bir laptop arıyorum.

Normalde oyun oynayan biriyim ama bu fiyatlara satılan laptoplarda genellikle oyun için uygun olmuyor ama yine de düşük sistemli oyunları açabilecek bir işlemcisi olursa iyi olur.

4000-5000 TL bandında taşınması kolay olacak, beni 3-4 yıl götürecek. Eğer olabilirse 500 GB bir SSD'si olan bir laptop arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Normalde oyun oynayan biriyim ama bu fiyatlara satılan laptoplarda genellikle oyun için uygun olmuyor ama yine de düşük sistemli oyunları açabilecek bir işlemcisi olursa iyi olur.

4000-5000 TL bandında taşınması kolay olacak, beni 3-4 yıl götürecek. Eğer olabilirse 500 GB bir SSD'si olan bir laptop arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba geçen aldım laptop HP da 2033 4 RAM var 16 GB arttırabiliyorsun ben internette 4700 veya üstü satılıyor performansı çok iyi Intel UHD 620 i5 1021u işlemci 1.6 GHz tavsiye ederim.

Merhaba geçen aldım laptop HP da 2033 4 RAM var 16 GB arttırabiliyorsun ben internette 4700 veya üstü satılıyor performansı çok iyi Intel UHD 620 i5 1021u işlemci 1.6 GHz tavsiye ederim.

Dostum soğuk bir su iç.
Kazık yemişsin, o laptop oyun için iyi değil. 4700 lira verip 4 GB RAM'li laptop almak saçmalık.

Kankam 64 GB RAM desteği var die biliyorum ben 16 GB yükseltigimde sıkıntısız bir şekilde kullanılıt düşüncen için sağ ol.

Ben lenovo Y700 Laptopumu satıyorum 5000 e bırakırım son

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı