5000 TL Laptop önerisi

Salihkul23

Decapat
Òncelikle photoshop, C++, phyton vs. gibi işlerde kullanabileceğim, ayrıca okul ve oyun içinde kullanabileceğim bir bilgisayar istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Ben Acer, Dell, Lenovo gibi markalardan fazlaca soğudum. Konu Laptop olunca artık aklıma 2 marka geliyor, Monster Notebook ve MSI.

Monster Notebook'ları çok fazla övüyorlar ve bence dedikleri kadar da olması gerek. Özellikleri genel olarak iyi. Fiyatlandırma konusunda da ellerinden geldikçe düşük tutuyorlar, takip ediyorum.

Monster Notebook'ların başlangıç fiyatları bunlar:
Abra Oyun Bilgisayarı Serisi ile Gücü Hissedin | Monster

Modelleri internette araştırırsan kutu açılışı, oyun testleri vb. inceleyebilirsin.
Benim tavsiyem, aralarında 1050 Ti olanlar olur. İşlemci Abra serisinin hepsinde aynı. Geri kalan parçaları istediğin vakit yükseltme ile değiştirebilirsin ama ekran kartı biraz can alıcı kısım...

Uzun süre kullanacağın sağlam bir laptop arıyorsan GF63'ü öneririm.

Marka olarak bence de güzel. Ben de öneririm ama benim paylaştığım linkte yaklaşık aynı fiyatlarda veya daha iyisini de görmek mümkün, Monster Notebook'lar arasında. Bir de, @ugurt'un önerdiği bilgisayar ile karşılaştırılacak olursa onun önerdiği laptopta 1050 Ti ve i7 8750H olması ile daha mantıklı gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı