5000 TL laptop tavsiyesi

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Selamlar arkadaşlar, 5 bin TL civarına 2. el de olabilecek şekilde laptop arıyorum. U serisi laptop istemediğim için 2. el 7. nesil veya 6. nesil güçlü laptoplara bakayım diyorum. Fikirleriniz nedir bu nesillere bu paralar verilir mi sizce arkadaşlar. 7700 HQ, 1050 Ti ve 12'ya da 16 GB RAM'li bir laptop bulursam bu paraya iyi midir misal. Almam gereken en düşük hangi özellikte olmalı ki kazık yememiş olayım yardımcı olursanız sevinirim. Son olarak 3 sene kullanılmış 1050 Ti'li laptopun sizce daha ömrü ne kadardır acaba standart kullanımda. Ben çizim ve oyun için kullanacağım teşekkürler.

Selamlar arkadaşlar, 5 bin TL civarına 2. el de olabilecek şekilde laptop arıyorum. U serisi laptop istemediğim için 2. el 7. nesil veya 6. nesil güçlü laptoplara bakayım diyorum. Fikirleriniz nedir bu nesillere bu paralar verilir mi sizce arkadaşlar. 7700 HQ, 1050 Ti ve 12'ya da 16 GB RAM'li bir laptop bulursam bu paraya iyi midir misal. Almam gereken en düşük hangi özellikte olmalı ki kazık yememiş olayım yardımcı olursanız sevinirim. Son olarak 3 sene kullanılmış 1050 Ti'li laptopun sizce daha ömrü ne kadardır acaba standart kullanımda. Ben çizim ve oyun için kullanacağım teşekkürler.

1050 Ti şu an için çok iyi bir kart değil bu arada laptopun ömrü markaya ve kullanıma göre değişebilir.

İkinci ele ne kadar var hocam? Al bunu sıfır ürün oyun da oynayabilirsin. Rahat et. Bir üst ürün çıktı diye bu ürün indirime girmiş. Rahat rahat kullan.

İkinci ele ne kadar var hocam? Al bunu sıfır ürün oyun da oynayabilirsin. Rahat et. Bir üst ürün çıktı diye bu ürün indirime girmiş. Rahat rahat kullan.
Bu ürünü sakın almayın.

Hocam aman diyelim forumda Nirvana X400 pişman olan çok arkadaş var 5.000tl paranız varsa ve render-oyun amacı güdüyorsanız attığım sistemler çok iyi özellikle bu çok hoşuma gitti https://www.sahibinden.com/ilan/iki...56gb-m.2ssd-8gb-ram-2560x1440-887004968/detay

1050 Ti şu an için çok iyi bir kart değil bu arada laptopun ömrü markaya ve kullanıma göre değişebilir.
Yani haklısınız farkındayım ama HQ işlemcili anca 1050 Ti oluyor 2. el mobil programlarında bulduklarım genelde bu özeliklerde veya U serisi işlemciler var. U serisi de ben istemiyorum açıkcası.
Hocam aman diyelim forumda Nirvana X400 pişman olan çok arkadaş var 5.000tl paranız varsa ve render-oyun amacı güdüyorsanız attığım sistemler çok iyi özellikle bu çok hoşuma gitti DOKUNMATİK DELL E7470 İ5-6.NESİL 256GB M.2SSD 8GB RAM 2560x1440 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 887004968
HP den başım kurtulmadı Casper hiç almam hocam zaten de anca özellikleri yüksek olursa anca düşünebilirim. U serisi olmadıkça tabi. Bu paralara alınırmı acaba onu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı