5000 TL Laptop Tavsiyesi

• Konuyu başlatan rru
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 844

rru

Hectopat
Daha fazla  
Ailemle birlikte kendi evimde oturuyorum ve elektrik elektronik müh. 2 sınıf okuyorum. Evimizde bir masaüstü PC var fakat yok denilebilecek kadar kötü.

5000 TL bir bütçem var +100 +200 oynayabilir, gönlüm masaüstü PC almakta fakat malum öğrenci adama laptop lazım deniliyor. Görüşünüzü merak ettiğim kısım burası siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca 4k ya bir PC ve + olarak 1k ya bir laptop da alınabilir mi ne derece mantıklı ?

Aklımdaki Laptoplar (17.3 ekran boyutu tercih ediyorum oynadığım oyunlar ise CS GO ve Dota 2)

Msi Ge72(apache Pro) 6qd-801xtr I7 6700hq Gtx960 8gb 1tb+128gb - n11.com

Msi Gl72 6qf-641xtr I7 6700hq 8gb 1tb+128gb Ssd 4gb 960m 17.3 Dos - n11.com

Abra A7 V7.2 17.3" Oyun Bilgisayarı

Bu fiyatlarda anladığım kadarıyla monster performans olarak daha yüksek fakat tipi çok hoşuma gitmiyor ve içime nedensizce yatmıyor. Gönlüm GE72 Apache modelinde..

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün mesajınızı görmeme rağmen sanırım ceza yediğim için yazamadım.

Öncelikle tavsiyeniz için teşekkürler. Daha çok oyun amaçlı istiyorum fakat günlük işlerimi de görür herhalde. Üstte de belirttiğim gibi leptopta 17.3 ekran boyutu düşünüyorum. Monsterın 1050 ti modeli hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bu aralar masaüstü pc toplamakta mantıklı geliyor henüz karar veremedim. Eğer masaüstü toplamaya karar verirsem yeni konu açmayı düşünüyorum. Umarım tekrar ceza yemem.

Dün mesajınızı görmeme rağmen sanırım ceza yediğim için yazamadım.

Öncelikle tavsiyeniz için teşekkürler. Daha çok oyun amaçlı istiyorum fakat günlük işlerimi de görür herhalde. Üstte de belirttiğim gibi leptopta 17.3 ekran boyutu düşünüyorum. Monsterın 1050 ti modeli hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bu aralar masaüstü pc toplamakta mantıklı geliyor henüz karar veremedim. Eğer masaüstü toplamaya karar verirsem yeni konu açmayı düşünüyorum. Umarım tekrar ceza yemem.
Bu fiyata masaüstü sistem daha çok performans verir (y) İsterseniz konu başlığınının değiştirilmesini isteyin ya da yeni bir konu açın.

Bu fiyata masaüstü sistem daha çok performans verir (y) İsterseniz konu başlığınının değiştirilmesini isteyin ya da yeni bir konu açın.

Masaüstünün verdiği performansı ve keyfinden dolayı benimde gönlüm bundan yana ayrıca okulda ayda yılda bir yapılacak olan bir sunum veya başka bir şey için leptop almak mantıklı değil diye düşünüyorum (ki bu işi yakın arkadaşlarımın leptoplarından veya okuldaki pcden de yapabilirim) ayrıca kendi evimde oturuyorum yani kısaca leptop alırsam evde yatacak. Tam olarak kararı verebilirsem dediğiniz gibi yapıcam yorumunuz için teşekkürler...

O fiyat segmentinde bugün MSİ markalı ürünlerde 960m, monster markalı ürünlerde 1050ti var. :) şıklık bir yere kadar kardeşim. Arada dağlar tepeler dere deniz okyanus ..... fark var. Kaliteli ürün kullanayım diye düşünmek güzel ama 960m ekran kartı bugün bile çok zayıf. İki yıl sonra işe yaramaz gibi bişiy olur. Masaüstü sistem mi, notebook mu derseniz 1500 liraya güzel bir monitör ve 3500 liraya GTX 1060 6gb ekran kartlı bir sisten kurmanız mümkün.

O fiyat segmentinde bugün MSİ markalı ürünlerde 960m, monster markalı ürünlerde 1050ti var. :) şıklık bir yere kadar kardeşim. Arada dağlar tepeler dere deniz okyanus ..... fark var. Kaliteli ürün kullanayım diye düşünmek güzel ama 960m ekran kartı bugün bile çok zayıf. İki yıl sonra işe yaramaz gibi bişiy olur. Masaüstü sistem mi, notebook mu derseniz 1500 liraya güzel bir monitör ve 3500 liraya GTX 1060 6gb ekran kartlı bir sisten kurmanız mümkün.

Masaüstü toplamaya karar verdim ve bunla ilgili bir konu açtım aklımda 144hz ben q nun bir modeli var fakat 5 bin tl ye nasıl sığdıracağımı düşünüyorum fiyatlar dediğiniz gibi 1500 liraya 3500 oluyor yardımcı olabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı