5000 TL'ye laptop ya da notebook önerir misiniz? 7 yaşındaki yeğenimin uzaktan eğitim programı için alınacak. HDMI uyumlu olursa güzel olur. Teşekkürler.
Asus VivoBook 15 X512DA-EJ957 AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Biraz fazla gelir ama. ben hem ASUS'cuyum. Hem de Genel fiyatlar çok yüksek artık.
HP 15-DW2024NT Intel Core i3 1005G1 8GB 256GB SSD MX130 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kardeş para var, huzur var. Dolar olmuş 7.5 TL. Video izlemek falan ama iyi bir şey de olsun. Normal diyebileceğimiz makineler artık bu fiyatta. Biraz kaliteli bir şey olsun. Hep video izlemez belki. Yani bir şey önerirsen iyi olur. 2. el sistem olsa kralını toplarım zaten. Mesele o değil.
Asus VivoBook 15 X512DA-EJ957 AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Biraz fazla gelir ama. ben hem ASUS'cuyum. Hem de Genel fiyatlar çok yüksek artık.