5000 TL mekanik klavye önerisi

Bütçe
4000-5000
Daha fazla  
Yeni bir mekanik klavye alacağım. Fiyat aralığı en fazla 5000 TL olursa sevinirim. Klavye aralarında Logitech, Razer gibi markalar olabilir.

Swar50 kodu ile 50 tl indirimli alabilirsiniz

Logitech G513 ya da G512 modelini öneririm hocam. İkisinin tek farkı bilek desteği. Razer tarafında ise Blackwidow V4'e göz atabilirsiniz.

Logitech G513 ya da G512 modelini öneririm hocam. İkisinin tek farkı bilek desteği. Razer tarafında ise Black Widow v4'e göz atabilirsiniz.

Evet hocam Logitech G513 incelenmesini izledim ve çok beğendim fiyatı da benim için ödenmeyecek gibi değil bilek desteği çok hoşuma gitti Logitech G413 alacaktım fakat bu ürün daha çok hoşuma gitti önerin için teşekkürler.

Rica ederim hocam iyi forumlar

Logitech'in hiçbir klavyesi alınmaz. Boşuna paranıza yazık etmeyin.

Neden böyle bir düşünce içinde olduğunuzu anlamadım hayatımda bilgisayarım olduğundan beri hep loghitec kullanmışımdır. Bu konuda size bu düşünceyi veren veren loghitec ürünü ne olduğunu çok merak ettim eğer mağsuru yok ise bizimle paylaşır mısınız?

Marka iyi şu an üretilen tüm klavyeleri fiyatına göre kötü. Bu yüzden alınmaz. Adını bile duymadığınız Çin marka klavyelerin switchleri daha iyi. Logitech G G413 Se gibi klavyelerin yazılımı bile yok ve hala da zamlanmaya devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…