5000 TL Monitör dahil AMD sistem toplama

Kullanım amacı ve oynayacağınız oyunları söylerseniz daha iyi yardımcı oluruz.

Hocam devir bekleme devridir. AMD Ryzen 3.nesil işlemcileri ile f/p oranını çok güzel yakaladı. Biraz bekleyin beklediginize mutlaka değecektir.

Kullanım amacı ve oynayacağınız oyunları söylerseniz daha iyi yardımcı oluruz.
Hocam aslında RX 570 ile bir sistem topladım ama daha iyisini belki bulurum diye foruma konu açtım. Amacım elbette oyun.
Hocam devir bekleme devridir. AMD Ryzen 3.nesil işlemcileri ile f/p oranını çok güzel yakaladı. Biraz bekleyin beklediginize mutlaka değecektir.
Zaten Sonbahar'a doğru toplayacağım ama, dün Ryzen 5 3600 işlemcisi Itopya'da 11 Temmuz'da stoklara girecekmiş. 1400 küsür fiyatı vardı. Ryzen 5 2600 900 TL civarında.

1300tl ye monitör kalan parayada dadg2 alın yada v4ü güçlendirin.

Bütçeyi en fazla ne kadar zorlayabilirsiniz ?

Arkadaşlar merhaba başka bir konu açmak istemedim kalabalık olmasın diye. DADG2 sistemine yeni ryzen işlemci ve ekran kartını eklersek sistemde herhangi bir boğulma eksilme ya da başka bir durum oluşur mu yoksa direk performans artışı mı gözlenir

DADG2 sisteme hangi ekran kartı ve işlemciyi ekleyeceksin yazdığından bir şey anlaşılmıyor daha açık ve anlaşılır yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…