5000 TL Monitör dahil AMD sistem toplama

Yeni çıkan ryzen 5 3600 ü ekleyelim sadece performans artışı gözlenir mi sistemde uyumsuzluk problemi olur mu ?
Ben uyumsuzluk yaşayacağını düşünmüyorum bunla ilgili konu açılmıştı ona da bir bak. Bana göre R5 3600 uzuun yıllar ihtiyacına cevap verebilecek ileriye dönük bir işlemci. 3-4 sene sonra ekran kartını değiştirsen bile rahatlıkla besleyeceğini düşünüyorum

Yeni çıkan ryzen 5 3600 ü ekleyelim sadece performans artışı gözlenir mi sistemde uyumsuzluk problemi olur mu ?

Epey bi gözlenilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Epey bi gözlenilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ryzen 5 3600 e 1660 mı rx590 mı eklemek daha mantıklı olur ? Ayrıca stock fan yerine ekstra iyi bir fan alırsak performans fps artışı bariz belli eder mi ?

ryzen 5 3600 e 1660 mı rx590 mı eklemek daha mantıklı olur ? Ayrıca stock fan yerine ekstra iyi bir fan alırsak performans fps artışı bariz belli eder mi ?
Fanın değişmesi işlemcinin daha hızlı çalışacağı anlamına gelmez, sadece işlemcin daha serin çalışır. O.C yaparsan işlemcide performans artışı olur ki bilmiyorsan hiç denememeni tavsiye ederim. Ayrıca diğer arkadaşında dediği gibi su soğutma kullanmayacaksan ekstra bir fana para vermenin mantığı yok. Stok kullan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı