5000 TL Monitör Dahil GTX 980 Sistem Toplama

GTX 980 mi, R9 Fury X mi?

• Oy verenlerin toplamı
    27
HDD'siz 2300 tl sistem.png

Ekran kartı olarak Fury X daha performanslıdır: MSI R9 FURY X 4GB HBM Memory 4096Bit AMD Radeon DX12 Su Soğutmalı Ekran Kartı
Öbür bileşenleri istediğiniz gibi seçin.

Fury X çok pahalı onun yerine 980 Ti alınmalı.
Şaka olmalı. Aradaki 3-5-10 FPS farkına 700TL mi vermek istiyorsun. GTX 980 yerine nasıl GTX 970 alınıyorsa bence 980Tİ yerinede FURY X alınmalı zira aradaki FPS farkına o fiyat fazla. Fury X nerdeyse GTX 980 fiyatında ve harika bir konumda. 980Tİ'de canavar ancak fiyat kısmak istenirse veya 980Tİ alınıp diğer bileşenlerden feragat edilecekse, FURY X yardımınıza koşar ve 980Tİ eksikliğini hissetmezsiniz =).

Gtx 980 ti ekran kartını yazmamamın sebebi aşağıda ki linkte görmüş olduğunuz fiyat. Her ne kadar Gtx 980 ti müthiş bir kart olsa da R9 Fury X ile arasında ki fps farkına verilen o 1000 TL değmez.

ASUS GTX980 Ti GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

Bir de arkadaşlar eğer R9 Fury X'i seçersem sistemi small from factor'e çevirme imkanım olur mu?

Tavsiye etmem. Anakart olarak da küçük bir şey seçmen gerekecek ve Crossfire yapamazsın. Geleceğe dönük olması için büyük kasa ve Crossfire, SLI destekli anakart almanı tavsiye ediyorum.

Teşekkür ederim. Ben seneye sistem toplayacağım ancak r9 Fury X, i5 6600 ikilisi beni ne kadar idare eder ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı