Seneye bu sistemi mi toplayacaksınız? O zamana kadar çok şey değişir. 6600 değil de 6600K en az 3 yıl idare eder. Sonra bir yıl da O.C ile idare eder.
Bu sistem güzeldir. Ekran kartı olarak bunu alabilirsin.Eki Görüntüle 117516
Ekran kartı olarak Fury X daha performanslıdır: MSI R9 FURY X 4GB HBM Memory 4096Bit AMD Radeon DX12 Su Soğutmalı Ekran Kartı
Öbür bileşenleri istediğiniz gibi seçin.
Bu sistem güzeldir. Ekran kartı olarak bunu alabilirsin.
ASUS GTX980 Ti DirectCU III GAMING GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce DX12 E.kar
Ben sadece Nvidia yazılımını daha hoş bulduğumdan öneride bulundumEğer piyasa da önemli değişiklikler olmaz ise attığım sistemden ssd yi şimdilik çıkardım ve gtx 980 yerine r9 fury x koydum. İlginçtir ki aslında R9 Fury X sanki Gtx 980 ti kartından bir tık daha fazla performans veriyor gibi. İzlediğim benchmark ve oyun videolarında AMD destekleyen oyunlarda farkın 10-15 fps ye kadar çıkabildiğini ama Nvidia destekli oyunların çoğunda farkın 3-10 fps arası değiştiğini gördüm. Örneğin The Witcher 3 oyununda Gtx 980 ti kartı yukarı da verdiğim kadar fps farkı atabilirken Star Wars: Battlefront oyununda ise R9 Fury X 15 fps hatta belli sahnelerde 20 fps ye kadar fark attığını gördüm. Üstelik bu farklar 4k oynanış videolarında ki değerlerdi.
GTX 980ti ne zaman bu kadar ucuzladı? Fiyatı görünce çok şaşırdım.Bu sistem güzeldir. Ekran kartı olarak bunu alabilirsin.
ASUS GTX980 Ti DirectCU III GAMING GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce DX12 E.kar
Bu site yurt dışından getirdiği için ucuz.Kesinlikle Fury X alın. GTX 980ti parasını haketmiyor. Fury X'den yaklaşık 700-800 lira daha pahalı ama aynı performansı veriyor. Tamam NVidia yazılımsal olarak önde ama o kadar fiyat farkına değecek bir destekleri de yok.
GTX 980ti ne zaman bu kadar ucuzladı? Fiyatı görünce çok şaşırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.