5000 TL monitör dahil GTX1070 sistem toplama

fluisteren

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar başlıkta dediğim sistemi toplamak mümkün mü ? Mümkünse örnekler alabilir miyim ?

Daha iyisi yapılabilir. 2k ips monitör dahil sistem. Kendi tahminim 1070'in fiyatı 1500'den fazla olacaktır. 5200, 5300'e rahat 1070 toplanır. 970 koydum temsili olarak.

Dosya Ekleri

• 1070 sistemi.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 400
Daha iyisi yapılabilir. 2k ips monitör dahil sistem. Kendi tahminim 1070'in fiyatı 1500'den fazla olacaktır. 5200, 5300'e rahat 1070 toplanır. 970 koydum temsili olarak.
O monitör biraz fazla geldi sanki bana , ortalama 1080p bi monitör de işimi görür açıkçası. Ondan kısıp neye ekleyebilirim , bir de parçalar arası uyumda sıkıntı yok di mi gerçekten anlamıyorum bu işlerden çünkü?

GTX 1070 için gayet ideal monitör. O kart o monitörü hak ediyor. Olacağını sanmıyorum. Sadece işlemci soğutucusundan emin değilim. Hava soğutucular hakkında bir bilgim yok.

GTX 1070 için gayet ideal monitör. O kart o monitörü hak ediyor. Olacağını sanmıyorum. Sadece işlemci soğutucusundan emin değilim. Hava soğutucular hakkında bir bilgim yok.
Ayrıyetten işlemci soğutucusu almam şart mı ? Daha önce hic bilgisayar toplamadim , fabrika çıkışı sogutuculari yetmiyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…