5000 TL monitör dahil GTX1070 sistem toplama

Daha iyisi yapılabilir. 2k ips monitör dahil sistem. Kendi tahminim 1070'in fiyatı 1500'den fazla olacaktır. 5200, 5300'e rahat 1070 toplanır. 970 koydum temsili olarak.

Dosya Ekleri

• 1070 sistemi.jpg
    1070 sistemi.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 400
Daha iyisi yapılabilir. 2k ips monitör dahil sistem. Kendi tahminim 1070'in fiyatı 1500'den fazla olacaktır. 5200, 5300'e rahat 1070 toplanır. 970 koydum temsili olarak.
O monitör biraz fazla geldi sanki bana , ortalama 1080p bi monitör de işimi görür açıkçası. Ondan kısıp neye ekleyebilirim , bir de parçalar arası uyumda sıkıntı yok di mi gerçekten anlamıyorum bu işlerden çünkü?

GTX 1070 için gayet ideal monitör. O kart o monitörü hak ediyor. Olacağını sanmıyorum. Sadece işlemci soğutucusundan emin değilim. Hava soğutucular hakkında bir bilgim yok.

GTX 1070 için gayet ideal monitör. O kart o monitörü hak ediyor. Olacağını sanmıyorum. Sadece işlemci soğutucusundan emin değilim. Hava soğutucular hakkında bir bilgim yok.
Ayrıyetten işlemci soğutucusu almam şart mı ? Daha önce hic bilgisayar toplamadim , fabrika çıkışı sogutuculari yetmiyor mu ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı