5000 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

@yhenn bu sisteme alınacak ekran kartları yani RX570, RX580 ya da GTX 1060 stoklarda olmadığından ek bütçe bıraktım zaten.

Şöyle bi' örnek anlatayım: Diyelim ki CS:GO oynuyorsunuz ve 120-130 arasında da FPS değeriniz var ancak monitörünüz 60Hz ise siz sanki 60 FPS'de oynuyormuşsunuz gibi göreceksiniz. FPS oynuyorum dediğiniz için 144Hz bir öneride bulundum.

RAM'ler de uyumludur, alabilirsiniz ancak kasa için aynı şeyi diyemeyeceğim. Everest önermiyoruz.

Cihatinan'ın dediği gibi FPS oynuyorsunuz eğer yüksek çözünürlük ve görüntü kalitesinden ziyade hız ve akıcılık istiyorum diyorsanız 144 Hz bir monitör almalısınız. RAM'ler uyumludur BIOS güncellemeleri ile halledildi anakartın sitesine girip uyumlu RAM listesini görebilirsiniz. Ayrıca bu sistemden kalan para ile iyi bir ekran kartı alabilirsiniz bu da muhtemelen CS:GO gibi oyunlarda yüksek FPS demek. Eğer 144 Hz alırsanız sıkıntı yaşamaz akıcı bir şekilde oynarsınız tabii 150 FPS in altına düşmezseniz. Ki eğer ultra ayar takıntım yok performans için kaliteyi düşürürüm derseniz Battlefield 1 de bile 144 Hz oynarsınız sanıyorum. Bu arada gereksiz uzattım ama yine Cihatinan'ın dediği gibi Everest önermiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…