Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 2 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. 5000 TL monitör dahil sistem gerekiyor. Oyun odaklı Valorant'ta yüksek FPS almasını istiyorum. Ne kadar olursa yani.
Arkadaşlar merhaba. 5000 TL monitör dahil sistem gerekiyor. Oyun odaklı Valorant'ta yüksek FPS almasını istiyorum. Ne kadar olursa yani.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.334 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #2 Saqot dedi: Arkadaşlar merhaba. 5000 TL monitör dahil sistem gerekiyor. Oyun odaklı Valorant'ta yüksek FPS almasını istiyorum. Ne kadar olursa yani. Genişletmek için tıkla... APU mu istiyorsunuz yoksa Intel bir sistem mi?
Saqot dedi: Arkadaşlar merhaba. 5000 TL monitör dahil sistem gerekiyor. Oyun odaklı Valorant'ta yüksek FPS almasını istiyorum. Ne kadar olursa yani. Genişletmek için tıkla... APU mu istiyorsunuz yoksa Intel bir sistem mi?
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 2 Kasım 2021 #3 NEO 3 APU-K - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip NEO 3 APU oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Neo 3A-RX550 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 3A-RX550 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
NEO 3 APU-K - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip NEO 3 APU oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Neo 3A-RX550 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 3A-RX550 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 2 Kasım 2021 #4 Koishi Komeiji dedi: APU mu istiyorsunuz yoksa Intel bir sistem mi? Genişletmek için tıkla... İstediğiniz gibi olsun hocam yeter ki performansı iyi olsun
Koishi Komeiji dedi: APU mu istiyorsunuz yoksa Intel bir sistem mi? Genişletmek için tıkla... İstediğiniz gibi olsun hocam yeter ki performansı iyi olsun