5000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Doğukan KİRAZ

Hectopat
Daha fazla  
ASUS GTX690 - GTX780Tİ hakkındakı düşüncelerinizi söylerseniz, memnun olurum.
Benım dusuncem Gtx690. Sızın dusuncelerınız neler, neden? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorduğun soru için yeniden başka bir konu açmanı öneririm.

Soruyu yanlıs mı anladın? Hangı kart daha ıyıyse ona göre sistem önerin diyorum.

Performans olarak Gtx690 daha ıyı, ona göre sistem önerirsenız sevınirım.

Oğulcan işlemciyi i7 4ghz'li var. Onu yapsak monıtorden kıssak az, olur mu acaba?

Abi ben ekran kartını gtx690 dedimde, ogulcan sımdı gordum yaptgıın sıstmın ekran kartını. Gtx690lı sıstem onerın dedım, baslıktakı gibi.

Piyasada bana ucuza bir GTX690 bul, sonra konuş. Gigabyte'ın GTX690'ı 3000TL olarak satılıyor. Alması da lüzumsuz olur.

Önerdiğim sistemi al, kafan rahat etsin. Monitörü de değiştirme, 144Hz sana her zaman her yerde lazım olacak.

GTX690'ı incelemek istersen, bak.
TeknoBiyotik: Gigabyte nVIDIA Kepler GTX690 4GB DDR5 512 Bit Pci Ekspres Ekran Kartı (GV-N690D5-4GD-B) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri

Amerika'dan alacağım dersen, buyur. 749$ olarak satışta.
Amazon.com: EVGA GeForce GTX690 4096MB GDDR5 512bit, Dual GPU, 2xDVI-I,DVI-D,mDisplayPort, Quad SLI Ready Graphics Card Graphics Cards 04G-P4-2690-KR: Electronics

Oğulcan haklı. gtx690 alırsan elektrik tüketimini de düşünmen gerek. çift cpu'lu olduğu için nerdeyse iki kat daha fazla elektrik tüketimi demek. GTX 780 ti en mantıklı olanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…