5000 TL monitör klavye dahil sistem toplama

Daha fazla  
Bütçem 5bin TL. Daha fazla vermek istemiyorum ve 1050 ti ekran kartı ve i7 bir sistem toplamamız mümkün mü ? Uzun zamandır sinerjideki bir bilgisayar gözüme çarpıyor.

Sinerji DCK1050 i5-7500 8GB 240 SSD + 1TB GTX1050Ti (Msi)

Buradan i7 olarak sistemi değiştirdiğimizde 4080 TL civarı bir şey yapıyor. Özellikleri de isteğimi karşılıyor. Bu bilgisayar alınabilir mi? Sinerji'ye güvenebilir miyim? Son zamanlarda alışveriş yapan var mı? Ya da vatandan mı toplamalıyım? Ordan aynı sistem 5bini geçiyor. Fiyat olarak oldukça uygun geldi. Hem i7 hem 1050 Ti. SSD olması vs. Görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar, iyi çalışmalar technopat ailesi

• Sinerji'ye güvenebilirsin.
  • Alabilirsin, ama RX 480 veya GTX 1060'lı sistem toplayabilirsin aynı fiyata denk gelir.
  • Technopat'ta bir sürü video var bakarak kendin de toplarsın.
    Ben hiç yeni bilgisayar almadığım için toplamadım toplayanlar çok zevkli olduğunu söylüyor.
  • Vatan'dan tavsiye etmiyoruz (pahalı olduğu için) daha ucuz ve güvenli internet siteleri var.

Peki gösterdiğim sistem ederini karşılıyor mu? Ve sinerjiden alışveriş yapan varsa tecrübesini paylaşabilir mi?

Peki gösterdiğim sistem ederini karşılıyor mu? Ve sinerjiden alışveriş yapan varsa tecrübesini paylaşabilir mi?

Ben alışveriş yaptım, sadece kargo geç geldi o da kargo şirketinden kaynaklıydı o kadar.
Açıkçası 3000 liraya 1050 TI sistem almak yerine 5000 liraya herşey dahil RX 480 almak daha mantıklı.

@Barışçıl cevabın için teşekkürler ancak senin gösterdiğin sistem i5.
Ben alışveriş yaptım, sadece kargo geç geldi o da kargo şirketinden kaynaklıydı o kadar.
Açıkçası 3000 liraya 1050 TI sistem almak yerine 5000 liraya herşey dahil RX 480 almak daha mantıklı.
Ve AMD taraftarı pek değilim açıkçası

İ7 olunca ne oluyor, bana söyler misin? O bütçeye 1050 TI almak yazık değil mi? AMD'nin neyi varmışta almıyorsun?
i7 i5 farkı oyunlarda performans olarak fark ediyor bunu gerek bu sitede gerek başka yerlerde pek çok uygulamayla görüyoruz amd nin verdiği görüntü kalitesi zayıf gibi geliyor bana tabi ki en son çıkan ürünlerini test etme şansım olmadı. Gönderdiğin örnek sistem için de ayrıca teşekkür ederim üç aşağı beş yukarı aynı, işlemciden kısıp ekran kartına eklemişsin

Oyunlarda ekran kartı daha önemli. Sisteminin geleceği olsun istiyorsan ekran kartına yatırım yapacaksın. AMD ile Nvidia'nın verdiği görüntünün kalitesi bire bir aynıdır.

Amd nin verdiği görüntü kalitesi zayıf gibi geliyor bana.

Lütfen yazım kurallarına dikkat edin. Buna çok önem veriyoruz
AMD nin düşük kalite görüntü verdiği yok. Hatta geniş bir görüntü ayarı mevcut. Ayarlayarak çok güzel görüntüler elde edebiliyorsunuz. Ha, bu özellik Nvidia' da da var.
İşlemci konusunda biliyorsunuz AMD Ryzen serisini çıkardı. Biraz bekleyip ( Belki biraz fazla. ) daha düşük seviye işlemcilerini tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…