5000 TL monitör önerisi

Bütçe
5000

Mxphan

Femtopat
Daha fazla  
Çalıştığım iş yeri A101 hediye çeki verdi ben de bu parayla siteden monitör almayı düşündüm ama bu iki monitör arasında kaldım. Sizce hangisini alayım?

bu mu yoksa bu mu?

Birisi LG marka oldugu icin guven veriyor, öbürü de 165Hz ve 27 inc oldugu icin almak istiyorum ama markası bilindik değil yardımcı olursanız sevinirim.

Çalıştığım iş yeri A101 hediye çeki verdi ben de bu parayla siteden monitör almayı düşündüm ama bu iki monitör arasında kaldım. Sizce hangisini alayım?

bu mu yoksa bu mu?

Birisi LG marka oldugu icin guven veriyor, öbürü de 165Hz ve 27 inc oldugu icin almak istiyorum ama markası bilindik değil yardımcı olursanız sevinirim.

Direk LG.

bu mu yoksa bu mu?

Güvenilir marka olsun LG. İllaki A101 şartmı yoksa bunu alın.

Güvenilir marka olun LG. İllaki A101 şartmı yoksa bunu alın.

Evet A101 şart maalesef. Önümüzdeki ay S24+ almayı düşünüyorum ona para biriktiriyorum şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı