qp sitesinde 4900e düşüyor 27 inc 24inc AOC-10 kodu ileAma ben 200 daha koyup bunu almanı öneririm: https://www.akakce.com/monitor/en-u...l-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,534387427.html
Bu arada işlemcin Amd mi İNTEL mi bunu paylaşırsan farklı modeller ön plana ortaya çıkarAOC 24G4X
![]()
AOC 24G4X Monitör
AOC 24G4X Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Belirttiğin bütçeye en iyi Monitör bu olur kesinlikle
Piyasası 4500-5200 arasında oynayıp duruyor. 1 Hafta fiyat takip yapmanı öneririm.
AOC 24G4XE
![]()
AOC 24G4XE Monitör
AOC 24G4XE Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu modelin tüm özellikleri aynı sadece pivot ayarlama özelliği yok bundan dolayı da 500-600 tl daha uyguna geliyor.
intel hocamAOC 24G4X
![]()
AOC 24G4X Monitör
AOC 24G4X Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Belirttiğin bütçeye en iyi Monitör bu olur kesinlikle
Piyasası 4500-5200 arasında oynayıp duruyor. 1 Hafta fiyat takip yapmanı öneririm.
AOC 24G4XE
![]()
AOC 24G4XE Monitör
AOC 24G4XE Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu modelin tüm özellikleri aynı sadece pivot ayarlama özelliği yok bundan dolayı da 500-600 tl daha uyguna geliyor.
Bu arada işlemcin Amd mi İNTEL mi bunu paylaşırsan farklı modeller ön plana ortaya çıkar
O zaman uygundur bu model kesinlikle intel yazılım desteği de varintel hocam
Eyvallah hocam şu alttakinden alacağım galiba bi taneİstediğin özellikleri karşılayan daha ucuza var: ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Ama ben 200 daha koyup bunu almanı öneririm: https://www.akakce.com/monitor/en-u...l-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,534387427.html
aga o monitörün iki modeli var birinde pivot özelliği var diğerinde yok dikkat et QP sitesinden bende dün sipariş ettim AOC-10 koduyla 4800 civarına geldiEyvallah hocam şu alttakinden alacağım galiba bi tane
Beyler çok sağolun yardımcı olduğunuz için iyi forumlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.