5000 TL monitör önerisi

Klorenn

Hectopat
Daha fazla  
Monitör alacağım ve alabileceğimin en iyisini almak istiyorum. Maximum zorlarsam 6000 çıkabilirim herhalde.

Sepete ekleyince 5000 oluyor daha iyi alabileceğim bir şey var mı? Bir de bunda FreeSync bulunmakta mıdır? özelliklerinde göremedim.

Monitör alacağım ve alabileceğimin en iyisini almak istiyorum. Maximum zorlarsam 6000 çıkabilirim herhalde.

Sepete ekleyince 5000 oluyor daha iyi alabileceğim bir şey var mı? Bir de bunda FreeSync bulunmakta mıdır? özelliklerinde göremedim.
İndirimden MSI mag 256f bulabilirsen tadından yenmez dün trendyolda 6000 civarında vardı stokları kapatmışlar şuan en ucuz yerde 6700 lira

ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da buna da bakabilirsiniz

İndirimden MSI MAG 256F bulabilirsen tadından yenmez dün Trendyol'da 6000 civarında vardı stokları kapatmışlar şu an en ucuz yerde 6700 lira.

İtopya da yine sepete eklenince indirim uygulanıyor 4800 TL'ye düşüyor. İkisi arasından hangisi daha iyi olur? Gerekçe dayanıklılık, servisi veya garantisi olarak?

Attığınız monitörde freesync var.

İtopya da yine sepete eklenince indirim uygulanıyor 4800 TL'ye düşüyor. İkisi arasından hangisi daha iyi olur? Gerekçe dayanıklılık, servisi veya garantisi olarak?

Hiç dusunmeden MSI mag alin

MSI servisi en iyi servislerden birisidir hiç üzmez

https://www.akakce.com/monitor/en-u...dr10-ips-g-sync-gaming-fiyati,2115942778.html

6.900 TL 24.5 ekran.
7.300 TL 27 ekran.

Parlaklık: 400 cm/m2
Kontrast: 1000:1

IPS panel,
240 Hz,
1ms GtG,
FreeSync,
FreeSync Premium,
Gsync Compatible,
Standı iyi, tüm istediğiniz, tilt, swivel, pivot(90) olarak monitörü çevirebilirsiniz.

Her şeyiyle çok iyi, bu fiyat bandında tüketilen, sevilen, çok değerlendirmeler alan bir monitör. Ek olarak, Samsung resmi sitesinde de şu an satılıyor.

Monitörün hoparlörü yok, ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum. (Dezavantaj olabilir)
Çapraz bacaklara sahip. (Dezavantaj olabilir)
Bugün kuzenime sipariş verdirdim. Görsel yükledim.

iki güne 24.5 ekran olanını da arkadaş sipariş verecek.

Sadece fiyatı biraz arttırın ve sonra pişman olmazsınız. :)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250225_173003_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20250225_173003_WhatsApp.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
MSI MAG 256F aldım bugün. İçim içimi yedi iptal etmek ve etmemek için. En sonunda iptal ettim.
Ayak kalitesi kötüymüş, 250nit aydınlık oda için düşük kalıyormuş. Bir de pivot özelliği de yok. O yüzden iptal ettim. G244PF E2 alacağım. Paneller arasında pek bi renk farkı olduğunu düşünmüyorum. Renk farkı var, MAG 10bit ama 10bit'e alınca ekran 120Hz düşüyormuş.

İki monitöründe doğru düzgün incelemesi yok.
Benim laptopumun ekranı mesela 300nit ama bana düşük kalıyor. 250nit ne kadar düşük kalır orasını bilemiyorum.

MSI MAG 256F aldım bugün. İçim içimi yedi iptal etmek ve etmemek için. En sonunda iptal ettim.
Ayak kalitesi kötüymüş, 250nit aydınlık oda için düşük kalıyormuş. Bir de pivot özelliği de yok. O yüzden iptal ettim. G244PF E2 alacağım. Paneller arasında pek bi renk farkı olduğunu düşünmüyorum. Renk farkı var, MAG 10bit ama 10bit'e alınca ekran 120Hz düşüyormuş.

İki monitöründe doğru düzgün incelemesi yok.
Benim laptopumun ekranı mesela 300nit ama bana düşük kalıyor. 250nit ne kadar düşük kalır orasını bilemiyorum.
Bir kaç haftadır ben de monitör bakıyorum ve gördüğüm yorumlarda msı için alınabilecek tek modelin mag256f olduğu yönünde.Ben de philips evnia modelinini uygun bir fıyata gelmesini bekliyorum almak için.Bu arada 250 nit aydınlıık için düşük kalabilir.Bu(msi mag 256f) ürünü alan biri bu yönünü beğenmemişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı