5000 TL monitör önerisi

Bütçe
5000 TL
Fabrika çıkışı sorun bu, normalde böyle durum yok hocam. Bir sürü insana aldırdık zamanında ve hiç böyle şikayet duymadık.

Hocam AOC 24G4ha diye bi model buldum hem 200Hz hem de pivot desteği var bu nasıl sizce?

Kullandığım ASUS VG249Q1R taşınma esnasında ekranı çatlaması sonucu değiştirme ihtimalim oluştu. Her ne kadar çok aşırı memnun olarak kullanmasamda günün sonunda işimi oldukça görüyordu. Bütçe itibariylede bu konuyu yakından takip ediyorum. Bu bütçede önerdiğiniz AOC'dan daha iyisi yok sanırım. ASUS'la karşılaştırdım ama bir yerden sonra bilgi birikimim yetmedi.

ASUS hakkında fazla birşey bulamadım ama test ölçüm aletleri ile %76 DCI P3 gibi düşük renk gamutuna sahip. AOC'a geçtiğiniz zaman renk tonu farkı görürsünüz.
ASUS'un bu modelleri genellikle 800:1 gibi rezil kontrast'a sahip oluyor ama bu model hakkında bilgi yok. AOC'un genede siyah tonu bariz bir şekilde belli eder size diye düşünüyorum.

Hem yeni evlendiğim hem yeni taşındığım için biraz bütçem kısıtlı. Yoksa bugün forumda alienware diye bir model gördüm baya övülmüş lakin biraz yüksek bütçe istiyor. Ekran kırıklığını tamir etmeye bir kaç bin isterlerse bu modeli almam yaptığım alışverişe değer mi?

Panel komple gittiyse kesinlikle sıfır monitör parası istiyorlar, sonuçta ekrandan oluşuyor sadece ve sıfır modelden sökmeleri gerekiyor. Bu modeli almak o ASUS'tan çok daha iyi olur.
Bu fiyatta ki ASUS monitörler iyi değil.

Hayır aslında kullanıma engel değil, ekranımda yıldırım çizgisi gibi yaklaşık 5-6 Cm'lik bir çizgi var. Genel itibarıyla kullanıma engel değil ama benim gibi cins bir adamsanız onun çatlak olduğunu bildiğiniz için, içiniz rahat etmeyecektir.

Cam üstünde mi yoksa panel de mi? Cam ise değişilebilir belki ama panel ise gene komple sökülmesi lazım.

indirimde gozun kapalı https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,758116991.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…