5000 TL monitör tavsiyesi

Bütçe
50000

Halstein

Kilopat
Yer
İzmir
Merhaba dostlar, kendime ikinci bir monitör arıyorum. Şu an elimde QHD bir Gaming monitör var. O yüzden ikinci monitörün Hz ve ms değerleri önemli değil.
Sadece kaliteli bir panel ve güzel renkler istiyorum.
IPS olması önemli.
24 veya 27 inç olabilir.
1080p olursa daha iyi olur.
Bütçe 3500-5000TL

Son düzenleme:
Stoklara gelirse:

önerebileceğim sipesifik bir model bulunmuyor ancak 1080p çözünürlüğe sahip bir monitor alacaksanız 24 inchten daha büyük bir ekran kesinlikle tavsiye etmem.

27G2U/BK modelini kullanıyorum herhangi bir sorunu yok.
aslında bunu belirtmemin sebebi 1080p çözünürlük 27 inch için düşük kalıyor. 24 inchte ise piksel yoğunluğu ideal seviyede. ama çok dikkatli biri değilseniz tabiki de bir sorun olmayacaktır. ama almadan önce monitörü incelemekte bir fayda var

Hocam ben 30-40cm uzaktan göremiyorum pikselleri 15cm dibine yaklaşmadıkça, bence abartılan bir durum piksel yoğunluğu bu tür monitörlerde.

normalde 4K alacaktım hocam fakat fiyatlar malum. geçen sene 2900' e baktığım monitör bu sene 7000 olmuş. 5000 lira bütçeye' de iyi bir QHD monitör alamayacağımı düşünerek 1080p istiyorum. Aynı zamanda 1080Ti artık QHD'de performans düşüşleri yaşatmaya başladı o yüzden 1080p olursa oyun da oynayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…