5000 TL monitör tavsiyesi

Bütçe
50000
Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Bütçene de uygun kesinlikle tavsiye ederim.

Asus VG248QG 24" 0.5ms Full HD G-Sync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

yaklaşık 25 senedir bilgisayar kullanıyorum. CRT'den LCD sonra led (TN) derken 2 gün önce IPS panel aldım. Şunu rahat bir şekilde diyorum bundan daha iyisi çıkana kadar IPS monitörden başka kullanmam. Oyuncu değilim oyuncular için bişey diyemem ama normal şartlar altında IPS görüntü kalitesi muhteşem.

Hocam ana monitörüm zaten ahva IPS, direkt 8 bit ekran. Bayağı alıştım kalitesine o yüzden IPS panelden başka bir monitör almayı bende düşünmüyorum ki hele multimedya ve içerik üretimi için alacağım fakat çok fazla parada baymak istemiyorum açıkçası. Geçen sene 4k monitörlere bakıyordum 3000TL bandıydaydı şimdi olmuş 8000TL maalesef.

3 gün araştırdım ve lenovo aldım. Fazla para vermeye gerek yok çünkü ihtiyacımı karşılayan bir monitör. Ölü pixel yok, ışık sızması yok denecek kadar. Şık bir şekli var ve kalitesi çok iyi. İçindeki haparlörlerde kaliteli. Hem laptop var hem desktop ikisinede bağladım sorunsuz kullanıyorum.

HZ ve MS önemli değilse bunu tavsiye ederim. Fiyatına göre iyi. HZ ve MS işin içine girince 1k artıyor fiyatlar. Oyunculara yönelik kanımca.

Philips 245E1S-00. Bulabilirseniz bunu alın derim. Hem QHD çözünürlük hem IPS hem de 75 Hz.

Pardon, çoktan almışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…