Krak3n_0
Decapat
Daha fazla
Selam,
İlk defa monitör almayı planlıyorum. Yurt dışındayım. Forumda önerilen birkaç model gördüm ama sanırım AOC modelleri genel olarak daha iyi. Asus TUF A16 (2024) RTX 4050 kullanıyorum (G-Sync gerekli). Gündelik kullanım, film/video izleme, kodlama ve bazen oyun amaçlı kullanacağım. Ekranı net, güzel, canlı ama gözü yormayan, uzun ömürlü ve problemsiz, pivot olması güzel olur yoksada hareket ettirilebilir; ghosting, Black smearing vb problemleri olmayan model arıyorum. Göz ve baş hassasiyetim var. Ondan ötürü Flicker-Free (PWM'siz olması daha iyi sanırım), Low blue light ve gerekli ne varsa olması lazım kısacası. Aşağıya modelleri bırakıyorum, daha iyi model öneriniz olursa bakabilirim. Bütçem maksimum 5.000 TL (400 zł) ama uygun fiyatlı modeller zaten işimi gorücekse (Aşağıdaki MSI gibi) uygun fiyatlı modelden yanayım, teşekkür ederim.
Fiyatlar değişebilir, daha uyguna başka yerlerde bulabilirim bu yüzden direkt model ve özellikleri önemli.
www.x-kom.pl
www.x-kom.pl
www.x-kom.pl
www.x-kom.pl
www.mediaexpert.pl
www.x-kom.pl
www.x-kom.pl
İlk defa monitör almayı planlıyorum. Yurt dışındayım. Forumda önerilen birkaç model gördüm ama sanırım AOC modelleri genel olarak daha iyi. Asus TUF A16 (2024) RTX 4050 kullanıyorum (G-Sync gerekli). Gündelik kullanım, film/video izleme, kodlama ve bazen oyun amaçlı kullanacağım. Ekranı net, güzel, canlı ama gözü yormayan, uzun ömürlü ve problemsiz, pivot olması güzel olur yoksada hareket ettirilebilir; ghosting, Black smearing vb problemleri olmayan model arıyorum. Göz ve baş hassasiyetim var. Ondan ötürü Flicker-Free (PWM'siz olması daha iyi sanırım), Low blue light ve gerekli ne varsa olması lazım kısacası. Aşağıya modelleri bırakıyorum, daha iyi model öneriniz olursa bakabilirim. Bütçem maksimum 5.000 TL (400 zł) ama uygun fiyatlı modeller zaten işimi gorücekse (Aşağıdaki MSI gibi) uygun fiyatlı modelden yanayım, teşekkür ederim.
Fiyatlar değişebilir, daha uyguna başka yerlerde bulabilirim bu yüzden direkt model ve özellikleri önemli.
AOC 25G42E - Monitor LED 24" (23,5"-26,4") - najlepsze ceny, tysiące opinii w x-kom.pl
AOC 25G42E w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka.
AOC 24G42E - Monitor LED 24" (23,5"-26,4") - najlepsze ceny, tysiące opinii w x-kom.pl
AOC 24G42E w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka.
AOC 24G4XE - Monitor LED 24" (23,5"-26,4") - najlepsze ceny, tysiące opinii w x-kom.pl
AOC 24G4XE w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka.
LG UltraGear 24G411A-B - Monitor LED 24" (23,5"-26,4") - najlepsze ceny, tysiące opinii w x-kom.pl
LG UltraGear 24G411A-B w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka.
AOC 24B36X 23.8" 1920x1080px IPS 144Hz 0.5 ms [MPRT] Monitor - niskie ceny i opinie w Media Expert
AOC 24B36X 23.8" 1920x1080px IPS 144Hz 0.5 ms [MPRT] Monitor ⭐ w Media Expert! ➤ Ekran: 23.8", 1920 x 1080px, IPS, Częstotliwość odświeżania obrazu [Hz]: 144 | Cena i opinii w Media Expert
AOC 24B31H - Monitor LED 24" (23,5"-26,4") - najlepsze ceny, tysiące opinii w x-kom.pl
AOC 24B31H w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka.
MSI PRO MP242L - Monitor LED 24" (23,5"-26,4") - najlepsze ceny, tysiące opinii w x-kom.pl
MSI PRO MP242L w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka.