5000 TL monitör tavsiyesi

Krak3n_0

Decapat
Daha fazla  
Selam,

İlk defa monitör almayı planlıyorum. Yurt dışındayım. Forumda önerilen birkaç model gördüm ama sanırım AOC modelleri genel olarak daha iyi. Asus TUF A16 (2024) RTX 4050 kullanıyorum (G-Sync gerekli). Gündelik kullanım, film/video izleme, kodlama ve bazen oyun amaçlı kullanacağım. Ekranı net, güzel, canlı ama gözü yormayan, uzun ömürlü ve problemsiz, pivot olması güzel olur yoksada hareket ettirilebilir; ghosting, Black smearing vb problemleri olmayan model arıyorum. Göz ve baş hassasiyetim var. Ondan ötürü Flicker-Free (PWM'siz olması daha iyi sanırım), Low blue light ve gerekli ne varsa olması lazım kısacası. Aşağıya modelleri bırakıyorum, daha iyi model öneriniz olursa bakabilirim. Bütçem maksimum 5.000 TL (400 zł) ama uygun fiyatlı modeller zaten işimi gorücekse (Aşağıdaki MSI gibi) uygun fiyatlı modelden yanayım, teşekkür ederim.

Fiyatlar değişebilir, daha uyguna başka yerlerde bulabilirim bu yüzden direkt model ve özellikleri önemli.

Kral bende AOC 25G3ZM kullanıyorum yıllardır yani bir şikayetim yok çok memnunum zaten bana göre monitör almak istiyorsan Samsung ASUS ve AOC markalara daha fazla bakmanı tavsiye ederim attığın 25G42e özelliklerine baktığımda fiyatına göre güzel gözüküyor ama tabii ki de sıkıca bir araştırmanı tavsiye ederim ama biraz daha bütçemi zorlarım diyorsan bir de bu monitöre bakmanı isterim

Kral bende AOC 25G3ZM kullanıyorum yıllardır yani bir şikayetim yok çok memnunum zaten bana göre monitör almak istiyorsan Samsung ASUS ve AOC markalara daha fazla bakmanı tavsiye ederim attığın 25G42e özelliklerine baktığımda fiyatına göre güzel gözüküyor ama tabii ki de sıkıca bir araştırmanı tavsiye ederim ama biraz daha bütçemi zorlarım diyorsan bir de bu monitöre bakmanı isterim

G3 KESİNLİKLE alınmaması gerekenler listesinde.

Selam,

İlk defa monitör almayı planlıyorum. Yurt dışındayım. Forumda önerilen birkaç model gördüm ama sanırım AOC modelleri genel olarak daha iyi. ASUS TUF A16 (2024) RTX 4050 kullanıyorum (G-Sync gerekli). Gündelik kullanım, film/video izleme, kodlama ve bazen oyun amaçlı kullanacağım. Ekranı net, güzel, canlı ama gözü yormayan, uzun ömürlü ve problemsiz, pivot olması güzel olur yoksada hareket ettirilebilir; ghosting, Black smearing vb problemleri olmayan model arıyorum. Göz ve baş hassasiyetim var. Ondan ötürü Flicker-Free (PWM'siz olması daha iyi sanırım), Low blue light ve gerekli ne varsa olması lazım kısacası. Aşağıya modelleri bırakıyorum, daha iyi model öneriniz olursa bakabilirim. Bütçem maksimum 5.000 TL (400 zł) ama uygun fiyatlı modeller zaten işimi gorücekse (Aşağıdaki MSI gibi) uygun fiyatlı modelden yanayım, teşekkür ederim.

Fiyatlar değişebilir, daha uyguna başka yerlerde bulabilirim bu yüzden direkt model ve özellikleri önemli.

KTC H25T7 de bakılabilir. Attığınız monitörler içerisinde 24G42e epey kalitelidir. 244F de bir seçenek olacaktır. Hangisinin isterseniz alın bu 3 monitör kesinlikle ötekini alsaydım keşke dedirtecek modellerden değiller.

KTC H25T7 de bakılabilir. Attığınız monitörler içerisinde 24G42e epey kalitelidir. 244F de bir seçenek olacaktır. Hangisinin isterseniz alın bu 3 monitör kesinlikle ötekini alsaydım keşke dedirtecek modellerden değiller.
g3 neden alınmaz bilmediğimden soruyorum

Buna bakabilirsiniz.
Attığınız ürün maalesef bütçemin üzerinde

Ghosting kralıdır kendisi.
Peki

KTC nin bu modeli maalesef bölgemde yok, benzer bir modeli Aliexpresste var ama o topa da girmek istemiyorum. AOC ve MSI modellerinden sıralama yapacak olsanız nasıl olurdu? AOC 25G42E, AOC 24G4XE ve 24G42earasında bir fark varmı? Veya MSI 244F, Gigabyte modellerininde çok önerildiğini duydum

Attığınız ürün maalesef bütçemin üzerinde

Peki

KTC nin bu modeli maalesef bölgemde yok, benzer bir modeli Aliexpresste var ama o topa da girmek istemiyorum. AOC ve MSI modellerinden sıralama yapacak olsanız nasıl olurdu? AOC 25G42E, AOC 24G4XE ve 24G42earasında bir fark varmı? Veya MSI 244F, Gigabyte modellerininde çok önerildiğini duydum
24G42E bütçesinin en iyisi diyebilirim. diğer 2 modele göre daha alınabilir bir model.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı