5000 TL Monitörlü sistem tavsiyesi

Viçeli53

Kilopat
Arkadaşlar genelde oyun için kullanacağım monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum. 5000 TL bütçem var 100 - 200 TL aşabilirim duruma göre. Sistemi tek bir siteden toplamak istiyorum ama fiyatı uygun olursa farklı sitelerden de olabilir. Monitör 24 inç düşünüyorum.

Sistemden ekran kartı tek fanlı soğutma ve performans konusunda bir sıkıntı olur mu ?
Kusura bakmayın zamanım olmadığı için daha önce sistemin içeriğini inceleyemedim. Ekran kartı olarak Palit markası ile ilgili daha önce olumu veya olumsuz bir şey duymadım ancak, tek fanlı olması ve "backplate" bulunmaması soğutma konusunda problem olabilir. Ayrıca sistemde SSD bulunmuyor ki bu devirde SSD'siz sistem toplanmaz. Son olarak PSU'da yalnızca 500W ileride bir yükseltme söz konusu olursa değiştirmek gerekebilir. Kısacası tekrar sorduğunuz için teşekkürler, inceleme fırsatı bulmuş oldum.

Minimum gösterdiğim şekilde sistemi yükseltmediğiniz sürece almanızı tavsiye etmiyorum.

Cevapladığınız için teşekkürler. Dediğiniz şekilde yaparsam monitöre bütçe ayıramıyorum daha düşük seviye bir sistem bulmam gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevapladığınız için teşekkürler.Dediğiniz şekilde yaparsam monitöre bütçe ayıramıyorum daha düşük seviye bir sistem bulmam gerekiyor.
Ryzen 2500x veya 2600 ile RX580 kullanan bir sistem bakabilirsiniz. Bende RX580 kullanıyorum, 1080p için yeterli bir kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…