5000 TL Monitörlü sistem toplama

Lorthfer

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba yakın bir süreçte bu fiyatlara sistem alacağım. Önerebileceğiniz her sisteme açığım. Fakat ekran kartının GTX1060 6GB olması şart. Ben bu işlere yabancı olduğum için Palit GeForce® GTX1060 6GB JetStream 192Bit GDDR5 GTX 1060 Ekran Kartı bu ekran kartının da nasıl olduğunu sormak istedim. Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yakın bir süreçte bu fiyatlara sistem alacağım. Önerebileceğiniz her sisteme açığım. Fakat ekran kartının GTX1060 6GB olması şart. Ben bu işlere yabancı olduğum için Palit GeForce® GTX1060 6GB JetStream 192Bit GDDR5 GTX 1060 Ekran Kartı bu ekran kartının da nasıl olduğunu sormak istedim. Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.
Palit ekran kartı yabancı ülkelerde popüler ve güvenilir bir ekran kartıdır. Güzel çalışır performanslıdır ancak teknobiyotik sitesi hakkında çok fazla kötü yorum okumuştum. Oraya güvenmeli misin bilmiyorum.

1529316176849.png

Son düzenleme:
Yukarıda yanlışlıkla 4000 TL'lik önermişim kusura bakma :D
Sanırım sinerji'de İ5 8400 ve Gigabyte Geforce Gtx 1060 kalmamış Gigabyte hem daha iyi hem daha ucuzdur bunu alırsan 5000 tl'den daha düşük olur sonra i3'ü çıkartır i5 8400 alırsın.
1529321185871.png

Palit ekran kartı yabancı ülkelerde popüler ve güvenilir bir ekran kartıdır. Güzel çalışır performanslıdır ancak teknobiyotik sitesi hakkında çok fazla kötü yorum okumuştum. Oraya güvenmeli misin bilmiyorum.
Teknobiyotik gayet güvenilir bende sistemimi ordan topladım ve başka parçalar da aldım gerçekten iyi bir site.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı