5000 TL Monitörlü sistem toplama

onurkral14

Kilopat
Daha fazla  
Limitim bu kadar daha fazla artıramam zaten parçaları teker teker alacağım. Bilgisayarı uzun süre kullanacağım. Oyun odaklı olacak. Parçalar en ucuz fiyatlardan olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Monitör ve Ekran Kartı değişikliği güzel. Anakart farketmez. Ram için tek kanal tercih ettim ilerde bir 16 GB daha ram takıp 32 GB'ta update yapılabilsin. 2 Slot yerimiz var zaten.

Monitör ve Ekran Kartı değişikliği güzel. Anakart farketmez. Ram için tek kanal tercih ettim ilerde bir 16 GB daha ram takıp 32 GB'ta update yapılabilsin. 2 Slot yerimiz var zaten.
Teşekkür ederim. Nanokatolog güvenilir bir site olduğunu biliyorum ama bu ekran kartında bir sıkıntı yoktur değil mi? Fiyatı ucuz olduğu için biraz tereddüt ettim

Bence oyun için istiyorsan 2*8 yapman hem daha iyi performans alırsın. Hemde ekran kartı sana yettigi sürece 16 gb ramde yetecektir. Uzun yıllar boyunca oyunlar 16 gb ramı geçmeyecektir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı