5000 TL Monitörsüz Sistem Toplama

mustafafe

Hectopat
Daha fazla  
Sizden PC toplama konusunda yardım isteyeceğim. 5000 TL civarı monitörsüz, yalnızca kasa ve bileşenlerini içeren bi sistem toplamanızı istiyorum. Ekran kartı amazondan alındığı takdirde daha ucuza geldiği için amazondan almayı düşünüyorum. Daha doğrusu fiyat farkı çok olan bileşenleri amazondan ama fiyat farkı az olan bileşenleri Türkiyeden alacağım. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'dan alınan vergisiz ürünler (özellikle yüksek fiyatlı) gümrüğe takılacaktır ve burada aldığınızdan büyük olasılıkla daha yüksek fiyata gelecektir. %40 vergi alınıyor unutmayın. Bütçeyi 6000 yapıp 1070 sistemi almanızı tavsiye ederim.

Sizden PC toplama konusunda yardım isteyeceğim. 5000 TL civarı monitörsüz, yalnızca kasa ve bileşenlerini içeren bi sistem toplamanızı istiyorum. Ekran kartı amazondan alındığı takdirde daha ucuza geldiği için amazondan almayı düşünüyorum. Daha doğrusu fiyat farkı çok olan bileşenleri amazondan ama fiyat farkı az olan bileşenleri Türkiyeden alacağım. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Sistem Sinerji Bilgisayar üzerinden toplanmıştır.

Dosya Ekleri

• 4900 GTX1070.png
    4900 GTX1070.png
    51,3 KB · Görüntüleme: 168
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı