5000 TL Monster vs Dell vs MSI Dizüstü

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Yaklaşık 3 haftadır dizüstü oyuncu bilgisayarı araştırması yapıyorum. Monster dell ve MSI arasında kaldım. Bunlardan en ağır basan MSI. Ayrıca alacağım bilgisayarda en az GTX970 ekran kartı istiyorum.
Bütçem yaklaşık 5.000TL. Sorularıma geçmek gerekirse;
1-) MSI GE62 6QF ile GE72 6QF arasında boyuttan başka bir fark var mı ? 72 şu oyunu şu donanımından dolayı daha iyi açar diyebilir miyiz ?
2-) Monster hakkında yeterli bilgiye ulaşamadım. Yetkili servisi yeterince ilgileniyor mu? İşçiliği, kasa kalitesi gibi konularda kaliteli diyebilir miyiz? Güvenilir mi sorusunu da sormadan edemiyorum. Kendini kanıtlamış bir marka elbette PC yerine salatalık göndermez ama gönderdikten sonra aşırı ısınma veya donanımsal sorunlar çıkarabilir mi demek istedim.
3-) GTX 970 ekran kartının 3 GB olduğu bilgisayarlara denk geldim. 6 GB'lık modeller biliyor musunuz ? Şimdiden çok teşekkür ederim. Bu arada kardeş 5.000 bütçen var madem boşver bunları şu model çok çok daha iyidir dediğiniz bir model varsa onu da paylaşabilirsiniz.

1- Öncelikle GE62 VE GE72 6QF dışında devam kodları var mesela bazı modellerde 8 gb ram bazılarında 16 gb ram olabilir onun dışında ekran boyutu dışında aynılar.
2- Monster kullanan biri olark ben memnunum msi malzeme kalitesi olarak daha iyi fakat dikkatli temiz kullanan biriysen monster al geç derim. Servis i hakkında son senelerde iyi olduğunu çok yazan gördüm benim daha servislik bi durumum olmadı. Markaya güvenebilirsin aradığında kesinlikle telefonlarına cevap veriyorlar ve ayrıca %100 güvenilir bu konuda şüphen olmasın.
3-Ben monster tulpar t5 v4.4.2 modeli kullanıyorum gtx 970m 6gb lık modeli var . Bazı marka ve modellerde 3gb bazılarında 6 gb lık model kullanılıyor . O firmanın kendi tercihi gibi diyebiliriz.

Bu aralar monster 970m li ürünlerde stok yok sitesinden baktığım kadarıyla ondan dolayı sana msi dan bi cihaz paylaşıyorum.

MSI GE62 6QF-096XTR Apache Pro Core i7-6700HQ 16GB 128GB SSD +1TB GTX970M 15.6" Full HD FreeDOS | sanalmarketim

Cihaz freedos fakat biraz araştırırsan internetten uygun fiyata işletim sistemi satan bazı siteler var oradan isletim sistemi de alarak kendin kurabilirsin veya elinde hazır varsa direk windows kurulumunu yapabilirsin.

Ben de attığınız linktekini gözüme kestirmiştim zaten. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Yardımcı oldunuz. Bu fiyatlarda 6gb lık modelini bulabilsem onu alacağım ama bir süre beklemem benim için daha iyi olacak sanırım. En azından 6 gb lık model stoklara gelene kadar. Son olarak bu bu ge62 6qf in 16 gb lık modellerinde m2 ssd mi kullanılmış onu öğrenmek istiyorum ama girdiğim sitelerde göremedim. M2 ler çok daha hızlı diye biliyorum

Onu bilmiyorum cihazı kullanan birinin veya araştırmış birinin cevap vermesi daha doğru olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…