5000 TL Mouse, Klavye ve Mouse Pad Önerisi

Demeki kargodayken oldu veya daha önceden açılmış yoksa Razer'in ürünlerinden kalite akıyor.
Ürün sıfır dragclick deneyince mi böyle oluyor anlamadım.aldhwkdhwkej viper mini mou da kullanınca sol tık yavaşlamaya basladi

Klasse süperdirde trendyolda az daha ucuz.

Mouse

Klavye

Mouse pad

Önerileriniz için sağ olun genellikle Fortnite oynamaktayım o yüzden anlık tepkimeler önemli hikaye oyunları da oynuyorum ama hikaye oyunları için çok kaliteli eşyalar önemli değil.

Önerileriniz için sağ olun genellikle Fortnite oynamaktayım o yüzden anlık tepkimeler önemli hikaye oyunları da oynuyorum ama hikaye oyunları için çok kaliteli eşyalar önemli değil.
Attıklarıma bakın.

Mouse:

Klavye:

Mousepad:

Mouse olarak elinize uygun bir mouse seçin. Bu yüzden birden fazla mouse linkledim. Elinizin bilekten parmak ucuna kadar boyutunu ve tutuş şeklinizi belirtirseniz hangisinin uyup uymayacağı hakkında yorum yapılabilir.

Razer Basilisk V3 Pro öneririm.

Lamzu atlantis pembe veya mavi modeli çok iyiymiş sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…