5000 TL MSI Claw alınır mı?

• Konuyu başlatan RGG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 503

RGG

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-gigabyte gtx 1660 ti oc edition
-gigabyte b450m s2h
-amd ryzen 5 3600
-corsair vengeance 8x2 16 gb ram
-thermaltake t25g tempered glass full airflow edition.
-850w psu (kasaya dahil)
-seagate skyhawk 1tb hdd
-kioxia 512 gb m.2 ssd (windows 10 yüklü)
-thermaltake işlemci fanı
-Viewsonic 24' 144hz monitör
-rampage rgb gaming Türkçe-Q klavye
-Rampage gaming kulaklık
-rampage smx g63 siyah gaming mouse
-dünya haritası XXL mousepad
Meslek
Öğrenci
Merhaba,
Benim arkadaşımın babası gemici ve geçen gün arkasaşıma bundan ister misin diyerek "MSI claw" cihazının fotoğrafını ve etiketini atmış şimdi para birimini hatırlamıyorum fakat TL bazında 5000 TL oluyor. Acaba Türkiye'ye doktuğumuzda vergi alınır mı? Ne kadar alınır? Pek o konulara hakim değilim de. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Benim arkadaşımın babası gemici ve geçen gün arkasaşıma bundan ister misin diyerek "MSI claw" cihazının fotoğrafını ve etiketini atmış şimdi para birimini hatırlamıyorum fakat TL bazında 5000 TL oluyor. Acaba Türkiye'ye doktuğumuzda vergi alınır mı? Ne kadar alınır? Pek o konulara hakim değilim de. Teşekkürler.

Yani Türkiye'ye soktuğunuzda vergi alınır mı? Bilmiyorum normalde MSI claw önermem ASUS ROG Ally çok daha iyi ama 5000 TL'ye de beleş gibi. Fiziksel olarak kendimiz getirirken kutusuz falan getirmek lazım galiba.

Merhaba,

Hocam 1-2 tane elden soktuğunuzda satın alma makbuzu varsa sorun çıkartmıyor. Ancak toplu ve makbuzsuz ise almıyorlar.

Hocam 1-2 tane elden soktuğunuzda satın alma makbuzu varsa sorun çıkartmıyor. Ancak toplu ve makbuzsuz ise almıyorlar.

Teşekkürler hocam.

Yani Türkiye'ye soktuğunuzda vergi alınır mı? Bilmiyorum normalde MSI claw önermem ASUS ROG Ally çok daha iyi ama 5000 TL'ye de beleş gibi. Fiziksel olarak kendimiz getirirken kutusuz falan getirmek lazım galiba.

Doğrusunu bende ally Extreme alacaktım yazın fakat bu teklif bayağı iyiymiş.

Teşekkürler hocam.

Cidden iyi ROG Ally Extreme 2. elde az kullanılmış veya 1 kere kullanılmış olarak 15-20k arasına rahat bulunuyor. Sıfırı ayrı kazık tabii.

Teşekkürler hocam.

El konsolu almak benim de aklımda vardı ama fiyatlardan dolayı vazgeçmiştim. Belki yurt dışından tanıdık bulursam bende böyle yaparım.

Cidden iyi ROG Ally Extreme 2. elde az kullanılmış veya 1 kere kullanılmış olarak 15-20k arasına rahat bulunuyor. Sıfırı ayrı kazık tabii.

El konsolu almak benim de aklımda vardı ama fiyatlardan dolayı vazgeçmiştim. Belki yurt dışından tanıdık bulursam bende böyle yaparım.

El konsolu evdeki bilgisayarıma zaten az çok eşit seviyede ve ucuz olunca çok sevindim bende şahsen özellikle tatil zamanı çok işime yarar tatile çok giden biri olduğumdan😃 şimdi de sordum arkadaşıma babasına yazdı alıyorum direkt 2 adet bir bana bir arkadaşıma. Allah herkese böyle arkadaş nasip etsin😃

El konsolu evdeki bilgisayarıma zaten az çok eşit seviyede ve ucuz olunca çok sevindim bende şahsen özellikle tatil zamanı çok işime yarar tatile çok giden biri olduğumdan😃 şimdi de sordum arkadaşıma babasına yazdı alıyorum direkt 2 adet bir bana bir arkadaşıma. Allah herkese böyle arkadaş nasip etsin😃

Cidden çok iyiymiş hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Hayırlısı olsun hocam ne demek. Ben de laptop almadığım dönemlerde sadece el konsolu alıp onu laptop yerine kullanmayı düşünüyordum. O derece içine çekiyorlar beni. Ne kadar düşündüğüm mantıksız da olsa zamanında PS Vita çok isteyip sahip olamadığım için içimde ukte kalmış bu nedenle çekiliyor olabilirim.

Doğrudur. Bende zamanında switch istediğimde (2019) dayımın zoruyla Türkiye pazarında daha ucuz diye Xbox aldım ve hala bir el konsolu istiyordum çok iyi denk geldi. Imarım sizde bulursunuz kendi şstek ve kriterlerinize uygun bir ürün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı