5000 TL MSI GE62 7RD(APACHE)-206XTR Vs Abra A5 V9.2.1

Egestes

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar gaming laptop almaya karar verdim. 5000 TL bütçem var uzun zamandır bilgisayar değiştirmedim o yüzden pek bir bilgi sahibi değilim size danışmak istedim.

Başlıkta belirttiğim gibi 2 ürün belirledim kendime ama seçim yapamadım Monster ekran kartı olarak biraz daha iyi ve Windows yüklü olmasıyla + puan aldı benden ama servis konusunu bilmiyorum Monster servis konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım o yüzden kararsız kaldım.

Ürünleri daha önce kullanmış olan varsa yada bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Msı Ge62 7rd(apache)-206xtr İ7-7700hq 16gb Ddr4 Gtx1050 Gddr5 - n11.com

Abra A5 V9.2.1 15.6" Oyun Bilgisayarı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iki laptop arasinda kaldim demişsin ama monster tulpar t5 v13.1 e de bakmak isteyebilirsin. 4999 tl fiyati , gtx 1060 ekran karti ve 7. Nesil islemcisi var. Monster guvenilir firmadir rahatlikla alabilirsin.

Cevabın için çok teşekkür ederim kardeşim hakikaten ben o laptopu gözümden kaçırmışım o çok daha iyi bir seçenek sanırım onu alacağım .

Ne demek kardeşim. Yalnız bu laptop u bende almayı düşünüyorum ama ısınma problemi olabilir diye de korkmuyor değilim. Kapsamlı bir inceleme videosu bekliyorum ona göre karar vereceğim. Sana da tavsiye ederim.

Ne demek kardeşim. Yalnız bu laptop u bende almayı düşünüyorum ama ısınma problemi olabilir diye de korkmuyor değilim. Kapsamlı bir inceleme videosu bekliyorum ona göre karar vereceğim. Sana da tavsiye ederim.
Tulpar modellerinde öyle bir sorun olmuyor diye biliyorum forumlarda filan rastlamadım daha doğrusu biraz da acele almam lazım o yüzden çarşamba yada perşembe almayı düşünüyorum

Monster'ın servisi çok iyidir. Gönlünüz rahat olsun.
Çok teşekkürler cevabınız için

Öncelikle bir kullanıcının yazdığı yorumları derlediğimi söyleyeyim.25 derece civarı bir odada boştayken Cpu 50, Gpu 43 değerleri yakınlarında çalıştığını, Firestrike stress testinden %97,5 aldığını ve maksimum değerler; İşlemcinin 75,Gpu'nun 84 dereceye ulaştığı,3DMark Benchmark (10 dk.) 3656 puan aldığına yönelik bir kullanıcı bilgisi buldum.
Düzenleme: Furmark test;
IMG_7883.JPG

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı