5000 TL nakit ve 25000 TL krediyle iPhone'a geçmek

bangx3

Decapat
Yer
İstanbul - Kadiköy
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekipmanlar (*Sistem imzamda yazıyor...)

Schneider APC PM5-GR 5'li Akım Korumalı Priz
TP-LİNK Archer T2U AC600 Wireless USB

Logitech F710 Kablosuz PC Gamepad
Logitech G305 LıghtSpeed Wireless Gaming Mouse
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklık
Steelseries QcK Heavy XXL Gaming Mouse Pad
SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye
Merhaba arkadaşlar, elimde ay başı elimde 5.000TL nakit olacak. Bunun dışında 25.000TL kredi kartı limitim var, geri kalanı 3 taksitle ödeyeceğim. Android kullanmaktan sıkıldım iPhone geçmek istiyorum. Telefonda oyun oynamak ve film izlemek hiç yapmadığım bir şey. Taksitlerde ayda 4000'i geçemez ki bana da para kalsın. Bu durumda alabileceğim tek telefon iPhone 11 gözüküyor. Veya taksit tutarını 6750 yaparsam (Giderim yok ama maaşımın 4/3ü buna gidecek.) iPhone 12 veya iPhone 13 mini alabiliyorum. Öneriniz nedir, ayrıca bu şekilde ödeme yöntemi var mı 5000 nakıt geri kalan 3 taksit gibi.

2. el sağlam bir 12 mini.

iPhone 13 veya 13 mini almanız. Alamam derseniz minimum 12/12 mini almanız. Harici olarak 11 sıfır olarak alınmaz.

Hocam aceleniz yoksa bekleyin derim seçimden sonra belki fiyatlar düşer. Tabi kumar gibi yükselebilirde.

Hocam kişisel kararınız karışmam ama yani sırf android sevmiyorum diyip böyle bir masraf yapmaya da gerek var mı bilmiyorum. Ki çokta kullanmıyormuşsunuz , cepte dursun diye o kadar paraya değmez.

Kredi ile de olsa ihtiyaç değilse aylık gelirinizden daha pahalı bir telefon almamanızı tavsiye ederim.

Mini serisi şarjda pişman eder öncelikle belirteyim bütçeyi zorlamayacaksanız 13 ama en aşağı 12 öneriririm hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…