5000 TL Notebook Önerisi

GökhanD

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Hayat Mühendisi
Merhaba arkadaşlar, ben lise öğrencisiyim. Otomasyon bölümü öğrencisi olduğumdan bir notebooka ihtiyacım var. Aradığım özellikler şunlar:
  • Hafif, ince ve kolay taşınabilir
  • Şık tasarım
  • Aynı anda bir çok programı rahatlıkla kaldırabilecek bir işlemci (Solidworks , AutoCAD, bazı yazılım programları vb.)
  • AAA oyunları medium ayarlarda sabit 60 FPS'de oynatabilecek
  • Mümkünse SSD'li ve 16 GB RAM

Merhaba arkadaşlar, ben lise öğrencisiyim. Otomasyon bölümü öğrencisi olduğumdan bir notebooka ihtiyacım var. Aradığım özellikler şunlar:
  • Hafif, ince ve kolay taşınabilir
  • Şık tasarım
  • Aynı anda bir çok programı rahatlıkla kaldırabilecek bir işlemci (Solidworks , AutoCAD, bazı yazılım programları vb.)
  • AAA oyunları medium ayarlarda sabit 60 FPS'de oynatabilecek
  • Mümkünse SSD'li ve 16 GB RAM

İlgilenirsen: Satılık - ASUS GL553VE Gamebook

önerilere bakıyomusunuz?
Asusları önceden araştırdım ancak şuanda 8gb u işlemcili modeline pek sıcak bakmıyorum diğeri de soğutma tarafında bana sıkıntı yaratır mı diye korkuyorum. Arkadaşımda monsterın tulpar t5 modeli var ve en fazla 3 saat kullanabiliyor.

Önerileriniz için teşekkürler. Şuan biraz monsterı beğendim ancak yukarıda yazmamışım ama şarj kullanım süresinin en az 5 saat civarlarında olmasını istiyorum .

2. ele pek sıcak bakmıyorum ama yinede teşekkürler.
2 aylık bir cihaz, garantisi devam ediyor. Tabi yinede siz bilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı