Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 18 Temmuz 2019 #11 Önceki önerdiğim laptop yerine buna almak daha iyi olur Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Önceki önerdiğim laptop yerine buna almak daha iyi olur Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
D Deneyimli yakup Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 329 Çözümler 1 18 Temmuz 2019 #12 Monster harici tüm markaları alabilirsin.
Mak19 Hectopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 29 18 Temmuz 2019 #13 Sylveon dedi: Önceki önerdiğim laptop yerine buna almak daha iyi olur Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Mak19 dedi: Ekranı IPS değil galiba. Cihazın soğutması gayet iyi, fiyatı da iyiymiş. Sizce alınmalı mı? İleride bir sıkıntı çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...
Sylveon dedi: Önceki önerdiğim laptop yerine buna almak daha iyi olur Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Mak19 dedi: Ekranı IPS değil galiba. Cihazın soğutması gayet iyi, fiyatı da iyiymiş. Sizce alınmalı mı? İleride bir sıkıntı çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...
retiredtechnpt Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 1.894 Makaleler 6 Çözümler 12 18 Temmuz 2019 #14 Bütçen darsa ve internetten alışveriş yapamayacaksan monster dahil internette incelemesi ve kullanıcı yorumları olan her laptopu alabilirsin.
Bütçen darsa ve internetten alışveriş yapamayacaksan monster dahil internette incelemesi ve kullanıcı yorumları olan her laptopu alabilirsin.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 18 Temmuz 2019 #15 IPS ekran kullanıyor Epey'den bakabilirsiniz.
Mak19 Hectopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 29 18 Temmuz 2019 #16 Deneyimli yakup dedi: Monster harici tüm markaları alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Böyle düşünmenize neden olan şey nedir? Monster hakkında çok şikayet var çünkü
Deneyimli yakup dedi: Monster harici tüm markaları alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Böyle düşünmenize neden olan şey nedir? Monster hakkında çok şikayet var çünkü
D Deneyimli yakup Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 329 Çözümler 1 18 Temmuz 2019 #17 Mak19 dedi: Böyle düşünmenize neden olan şey nedir? Monster hakkında çok şikayet var çünkü Genişletmek için tıkla... Parçaları 3 4 yıl sonra bozuluyor. Yani kalitesiz
Mak19 dedi: Böyle düşünmenize neden olan şey nedir? Monster hakkında çok şikayet var çünkü Genişletmek için tıkla... Parçaları 3 4 yıl sonra bozuluyor. Yani kalitesiz
Mak19 Hectopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 29 18 Temmuz 2019 #18 Deneyimli yakup dedi: Parçaları 3 4 yıl sonra bozuluyor. Yani kalitesiz Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi garanti bittikten sonra bilgisayarın bozulduğunu yazmış dediğiniz gibi olabilir. Sylveon dedi: IPS ekran kullanıyor Epey'den bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet, IPS ekran varmış. Bu bilgisayar hoşuma gitti bu fiyata içinde 1050TI bulunan laptop yok. Teşekkürler bunu inceleyeyim. Hepsiburada'da 4400 TL
Deneyimli yakup dedi: Parçaları 3 4 yıl sonra bozuluyor. Yani kalitesiz Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi garanti bittikten sonra bilgisayarın bozulduğunu yazmış dediğiniz gibi olabilir. Sylveon dedi: IPS ekran kullanıyor Epey'den bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet, IPS ekran varmış. Bu bilgisayar hoşuma gitti bu fiyata içinde 1050TI bulunan laptop yok. Teşekkürler bunu inceleyeyim. Hepsiburada'da 4400 TL
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 18 Temmuz 2019 #19 Mak19 dedi: Evet, IPS ekran varmış. Bu bilgisayar hoşuma gitti bu fiyata içinde 1050TI bulunan laptop yok. Teşekkürler bunu inceleyeyim. Hepsiburada'da 4400 TL Genişletmek için tıkla... 4400 olan 1050 ve sadece 256 GB SSD var benim attığım değil. Benim attığım linkten almanız en iyisi olur.
Mak19 dedi: Evet, IPS ekran varmış. Bu bilgisayar hoşuma gitti bu fiyata içinde 1050TI bulunan laptop yok. Teşekkürler bunu inceleyeyim. Hepsiburada'da 4400 TL Genişletmek için tıkla... 4400 olan 1050 ve sadece 256 GB SSD var benim attığım değil. Benim attığım linkten almanız en iyisi olur.
Yag1z41 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2019 #20 Şöyle bir ürün buldum buyurun, ben de almayı düşünüyorum. Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar n11.com Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile Elektronik, Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar n11.com'da! Dizüstü Bilgisayar için ziyaret edin. urun.n11.com Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2019
Şöyle bir ürün buldum buyurun, ben de almayı düşünüyorum. Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar n11.com Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile Elektronik, Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar n11.com'da! Dizüstü Bilgisayar için ziyaret edin. urun.n11.com