Mr. Krabs
Kilopat
Daha fazla
Hazır sistem alma dediler hocam. Bu sistem nasıl sizce yorumlar mısınız?AMD R5 2600-ASUS GTX1660 SUPER EVO-PRIME B450M-K-CRUCIAL 480GB SSD-8 GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 2600-ASUS GTX1660 SUPER EVO-PRIME B450M-K-CRUCIAL 480GB SSD-8 GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kasa hariç her şey güzel kasayı bununla değiştirebilirsiniz.Hazır sistem alma dediler hocam. Bu sistem nasıl sizce yorumlar mısınız?
Tamam hocam dediğiniz kasayı alacağım teşekkürler. Maksimum 1000 TL bütçem kaldı 75 hz monitör alsam sıkıntı çeker miyim sizce?Kasa hariç her şey güzel kasayı bununla değiştirebilirsiniz.
Kasa ışıklı falan değil ama çok kalitelidir.CORSAIR 110R 1x120mm FANLI TEMPER CAMLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR 110R 1x120mm FANLI TEMPER CAMLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ben şahsen 60 Hz monitör kullanıyorum ve benim işimi çok rahat görüyor.Tamam hocam dediğiniz kasayı alacağım teşekkürler. Maksimum 1000 TL bütçem kaldı 75 hz monitör alsam sıkıntı çeker miyim sizce?
Ben şahsen 60 Hz monitör kullanıyorum ve benim işimi çok rahat görüyor.
Profesyonel bir oyuncu değilsen 75 Hz al keyfine bak.
Bütçeyi de çok zorlamamak lazım aşağıdakilerden birini alabilirsin.
AOC 21.5" g2260vxq6 full hd gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. AOC 21.5" g2260vxq6 full hd gaming monitör uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AOC 21.5" g2260vxq6 full hd gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. AOC 21.5" g2260vxq6 full hd gaming monitör uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com SAMSUNG 24" CF396 FHD 60-72Hz FreeSync HDMI VA Kavisli Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG 24" CF396 FHD 60-72Hz FreeSync HDMI VA Kavisli Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Philips 248E9QHSB/00 gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Philips 248E9QHSB/00 uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Philips 248E9QHSB/00 gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Philips 248E9QHSB/00 uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Kasanın içinde güç kaynağı yok.Tamamdır hocam bunlardan birini değerlendireceğim. Bu arada önerdiğiniz kasanın içinde güç kaynağı var mı yoksa onu da ayrıca almak mı gerekiyor?
Kasanın içinde güç kaynağı yok.
Güç kaynağı için ayrıca masraf istemiyorsan bunu alabilirsin.
COOLER MASTER MASTERBOX MB501L 600W CARBON DİZAYN 1x120mm LED FAN MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX MB501L 600W CARBON DİZAYN 1x120mm LED FAN MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Teknoloji biraz şans işi RX 5500XT çok daha az güç tüketen bir ekran kartı olduğundan ben şahsen onu alırdım.Hocam biraz düşündüm ve ayrıca güç kaynağı almaya karar verdim. Ekran kartını da amd nin 5000 xt serilerinde kronik ısınma sıkıntısı var dediler ve güvenim azaldı açıkçası ve msi rx 590'a yöneldim. Bu sistemi yorumlar mısınız?
THERMALTAKE VERSA J23 TEMPERED GLASS RGB 3x120mm FANLI MidT SİYAH GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE VERSA J23 TEMPERED GLASS RGB 3x120mm FANLI MidT SİYAH GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
THERMALTAKE LITEPOWER 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE LITEPOWER 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI B450M PRO-M2 MAX AM4 AMD Ryzen DDR4 4133MHz (O.C.) M.2 USB3.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B450M PRO-M2 MAX AM4 AMD Ryzen DDR4 4133MHz (O.C.) M.2 USB3.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI RX580 ARMOR 8G OC 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI RX580 ARMOR 8G OC 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Crucial 240GB BX500 Serisi Sata 6.0Gb/s 3D NAND SSD (Okuma 540MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 240GB BX500 Serisi Sata 6.0Gb/s 3D NAND SSD (Okuma 540MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Crucial 8GB Ballistix Tactical Tracer RGB DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 8GB Ballistix Tactical Tracer RGB DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
AMD Ryzen 5 2600X Socket AM4 4.2GHz 19MB Önbellek 95W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen 5 2600X Socket AM4 4.2GHz 19MB Önbellek 95W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam biraz düşündüm ve ayrıca güç kaynağı almaya karar verdim. Ekran kartını da AMD'nin 5000 XT serilerinde kronik ısınma sıkıntısı var dediler ve güvenim azaldı açıkçası ve MSI RX 590'a yöneldim. Bu sistemi yorumlar mısınız?
THERMALTAKE VERSA J23 TEMPERED GLASS RGB 3x120mm FANLI MidT SİYAH GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE VERSA J23 TEMPERED GLASS RGB 3x120mm FANLI MidT SİYAH GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
THERMALTAKE LITEPOWER 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE LITEPOWER 650W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI B450M PRO-M2 MAX AM4 AMD Ryzen DDR4 4133MHz (O.C.) M.2 USB3.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B450M PRO-M2 MAX AM4 AMD Ryzen DDR4 4133MHz (O.C.) M.2 USB3.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI RX580 ARMOR 8G OC 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI RX580 ARMOR 8G OC 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Crucial 240GB BX500 Serisi Sata 6.0Gb/s 3D NAND SSD (Okuma 540MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 240GB BX500 Serisi Sata 6.0Gb/s 3D NAND SSD (Okuma 540MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Crucial 8GB Ballistix Tactical Tracer RGB DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 8GB Ballistix Tactical Tracer RGB DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
AMD Ryzen 5 2600X Socket AM4 4.2GHz 19MB Önbellek 95W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen 5 2600X Socket AM4 4.2GHz 19MB Önbellek 95W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com