Egemenozdemr Femtopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 66 3 Eylül 2020 #1 5000 TL bütçe ile monitör dahil, toplama bilgisayar önerisi yapabilir misiniz? 60Hz veya 75 Hz olabilir monitör PUBG oynamayı düşünüyor arkadaş. Bir site üzerinden öneri yaparsanız çok daha güzel ölüm şimdiden çok teşekkür ederim.
5000 TL bütçe ile monitör dahil, toplama bilgisayar önerisi yapabilir misiniz? 60Hz veya 75 Hz olabilir monitör PUBG oynamayı düşünüyor arkadaş. Bir site üzerinden öneri yaparsanız çok daha güzel ölüm şimdiden çok teşekkür ederim.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2020 #2 Hocam ben şöyle bir şey topladım ama bilenler çok daha iyisini toplayacaktır. 96A98533 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr
Hocam ben şöyle bir şey topladım ama bilenler çok daha iyisini toplayacaktır. 96A98533 kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr