Mouse için el büyüklüğü ve tutuş şekliniz nedir, klavye %75 olursa sorun olur mu?Bütçem 5000 TL, oyun için kablosuz klavye ve mouse önerebilir misiniz? Genelde Valorant oynuyorum. Değecekse bütçeyi biraz artırabilirim.
Bütçem 5000 TL, oyun için kablosuz klavye ve mouse önerebilir misiniz? Genelde Valorant oynuyorum. Değecekse bütçeyi biraz artırabilirim.
El büyüklüğünü bilmiyorum şu an G203 kullanıyorum, klavyenin boyutu önemli değil oyun ve normal kullanım için uygun olsun. Şu an %100 klavye kullanıyorum fakat gereksiz kullanmadığım tuşlar var.Mouse için el büyüklüğü ve tutuş şekliniz nedir, klavye %75 olursa sorun olur mu?
![]()
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com
El büyüklüğünü bilmiyorum şu an G203 kullanıyorum, klavyenin boyutu önemli değil oyun ve normal kullanım için uygun olsun. Şu an %100 klavye kullanıyorum fakat gereksiz kullanmadığım tuşlar var.
Scyrox V8'mi daha iyi yoksa bu mu?
Palm/Claw arası tutuyorum Scyrox V8 mi V6'mı daha iyi olur?
Attığınız klavyelerin sesi nasıl? Oyun oynarken çok fazla ses çıksın istemiyorum ayrıca hızlı yazıp oyunda da hızlı hareket etmem yeterli.Önceki konudak gelirsek 5000'den 3000'i fareye gitti 2000'e
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Blaze Gradient Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye güzeldir eğer olmazsa az daha arttırıp.
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar.www.gaming.gen.tr
Attığınız klavyelerin sesi nasıl? Oyun oynarken çok fazla ses çıksın istemiyorum ayrıca hızlı yazıp oyunda da hızlı hareket etmem yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.