5000 TL oyun için kablosuz klavye ve mouse önerisi

bigcherry

Picopat
Bütçem 5000 TL, oyun için kablosuz klavye ve mouse önerebilir misiniz? Genelde Valorant oynuyorum. Değecekse bütçeyi biraz artırabilirim.

Bütçem 5000 TL, oyun için kablosuz klavye ve mouse önerebilir misiniz? Genelde Valorant oynuyorum. Değecekse bütçeyi biraz artırabilirim.

Güzel ikili.

Mouse için el büyüklüğü ve tutuş şekliniz nedir, klavye %75 olursa sorun olur mu?
El büyüklüğünü bilmiyorum şu an G203 kullanıyorum, klavyenin boyutu önemli değil oyun ve normal kullanım için uygun olsun. Şu an %100 klavye kullanıyorum fakat gereksiz kullanmadığım tuşlar var.

Scyrox V8'mi daha iyi yoksa bu mu?

El büyüklüğünü bilmiyorum şu an G203 kullanıyorum, klavyenin boyutu önemli değil oyun ve normal kullanım için uygun olsun. Şu an %100 klavye kullanıyorum fakat gereksiz kullanmadığım tuşlar var.

Scyrox V8'mi daha iyi yoksa bu mu?

Yapı kalitesinde Fantech, donanımda ise neredeyse fark olmasa bile sensör farkıyla Scyrox V8 önde.
Fantech’in sağ ve sol click’leri daha iyi bir hissiyata sahip. Şarj konusunda Fantech’in kesin bir testi yok ama kullanıcılar arasında 1K polling rate’de 60 Saat olduğu söylenmiş. Scyrox V8 ise 50 saat.

Ben yapı kalitesine önem veren biri olarak Fantech kullanıyorum onu almıştım gayet de memnunum.

G203’ün shape’ine alışkınsanız G3 Ultra öneririm.

Önceki konudak gelirsek 5000'den 3000'i fareye gitti 2000'e
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Blaze Gradient Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye güzeldir eğer olmazsa az daha arttırıp.

Önceki konudak gelirsek 5000'den 3000'i fareye gitti 2000'e
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Blaze Gradient Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye güzeldir eğer olmazsa az daha arttırıp.
Attığınız klavyelerin sesi nasıl? Oyun oynarken çok fazla ses çıksın istemiyorum ayrıca hızlı yazıp oyunda da hızlı hareket etmem yeterli.

Attığınız klavyelerin sesi nasıl? Oyun oynarken çok fazla ses çıksın istemiyorum ayrıca hızlı yazıp oyunda da hızlı hareket etmem yeterli.

Vallahi bilmiyorum hocam ama bir video varsa bakalım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Akko Fun 60 Pro.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı