5000 TL oyun odaklı sistem toplamak

Deterjanlı

Centipat
Merhaba bilgisayar toplamayı düşünüyorum fakat yeterli bilgim yok. Bütçem 5000 TL, monitör dahil almayı düşünüyorum. Fazla bilgim olmadığından burada konu açmak istedim. Sistemim oyun odaklı olacak bana yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
500 TL daha belki ekleyebilirim soğutucuda almayı düşünüyorum duyduğuma göre AMD işlemcileri çok ısınıyormuş .
Alakası yok. Bir kişi uyduruyor, bir kişi inanıyor. Bana bunu kanıtlarıyla atsın o söyleyen kişi inanayım. Soğutucuyu mu takmıyor da ısınıyor anlamıyorum, gayet serin çalışıyor işlemciler. Ekstra soğutucu almana gerek yok. Bütçeni 500 TL arttır dediğim gibi işlemciyi R5 3600 al geç. Önerdiğim sistem gayet iyi.

500 TL daha belki ekleyebilirim soğutucuda almayı düşünüyorum duyduğuma göre AMD işlemcileri çok ısınıyormuş .
AMD yeni serisi olan Ryzen işlemciler ısınma anlamında da soğutma anlamında da gayet iyi. Şehir efsanesi olan "AMD ısınıyor" eski işlemcilerinde olan bir sorundu ve klişeleşti. Bu konular hakkında bilgisi olan biri artık bu tarz sorunların olmadığını zaten biliyordur. Arkadaşın önerdiği sistemi tavsiye etmem. 500 TL daha ekleyebiliyorsanız bu sistem çok daha yüksek FPS değerleri verir ve monitör 4 Ms yerine 1 Ms, 60 Hz yerine 144 Hz. RAM de 8 yerine 16.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı