Reklam yapmış gibi olmıyım fakat 20-25 ekim arasında sitemiz açılıyor bütçenize göre çok iyi bilgisayar toplayabilirsiniz.
Pişman olmazsınız birazcık beklediğiniz için ayrıntılı konu link : BURADA

Mesela şu sistem aşşağıda vericeğim sistem 6300-6400 arasında satılcak.
Bütçenize göre bu tarz 700-800 TL ucuz pc bulabilirsiniz.

http://i.hizliresim.com/8QbbGa.png
 
Hocam dilimde tüy bitti şu oyun bilgisayarlarına i7 koymayın kurban oluyum ya.
5100TL.
Oyun için i7 gerekli değil. GTX 980 koydum. Bu sistem işinizi görecektir. GTX 980 R9 390'e göre üstün. Yukarda en ucuz anakartlardan biri verilmiş burda oyun için olan bir anakart kullandım.Eki Görüntüle 110353

Peki dostum bu sistemi Vatan bilgisayardan aynı fiyata edinebilir miyim yoksa sizin verdiğiniz bu sitelerden mi almalıyım illa ?
 
Hocam ben İnventus'dan toplamamın nedeni beni memun ettiler müşteriye hizmet bakımında. Vatan'da biraz daha pahalı olur. O sitede gayet güvenilirdir.
 
Hocam sistem güzel olmuş fakat anakarttan bence çok kısmıssınız. O işlemcinin stok soğutucusu varmı?

Çarpan kilitli işlemcide overclock yapılmayacağı için B150m anakart ideal hem seçtiğim anakart gaming özellikli yani fiyatı seni aldatmasın.
Aynı şekilde çarpan kilitli işlemcilerde stok soğutucu mevcut. Olmadı hariçten soğutucu alınır.
 
Tamam bilgilendirme için teşekkürler. Oyun için ise gaming serisi anakartın daha iyi olacağını düşünüyorum fakat anakarttan mı ekran kartından mı kısmak derseniz sizin sisteminiz daha güzel.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı