5000 TL oyun ve render için sistem toplama

Bütçe
5000 TL
Sadece teknoqueen'e odaklanma. İncehesap'a da göz at. Ama sistemi ulastirmalari 10-15 gün sürüyor. 3500x render icin uygun olmaz unutma. Çünkü 6/6 bir işlemci. Sana lazim olan 6/12. İncehesapta Gamepower marka kasalar ve Psular mevcut uygun fiyata. Adi gibi gözükse de 80+ sitesinde sertifikasi doğrulanmış yani sahte değil. İslemci tercihin 3600 ya da 2600 olsun muhakkak.

Sadece işlemciyi 3600 olarak değiştirip bu sistemi alsam nasıl olur sizce?

Bence alınabilir. Ayni kasanin 650W olanını kullanıyorum. Gayet şık ve sessiz çalışıyor.

O zaman şimdilik birinci tercihimde bu olsun, ileride ekran kartını RTX 2060 olarak güncellemeyi düşünüyorum herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Ayrıca bayağı yardımcı oldunuz teşekkür ederim.

O zaman şimdilik birinci tercihimde bu olsun, ileride ekran kartını RTX 2060 olarak güncellemeyi düşünüyorum herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Ayrıca bayağı yardımcı oldunuz teşekkür ederim.
Rica ederim ne demek. RTX 2060 a geçeceksiniz darboğaz yasamazsiniz fakat PSU değiştirmeniz gerekir. 600W ve üzeri gerekir.

Bir sorum daha var Teknoqueen'de ekran kartı OC idi, bu bilgisayar ile arasında ne kadar performans farkı olur?
OC olan 1830 normali ise 1785 MHZ hızında çalışıyor. Küçük bir fark farkina varamazsıniz bile. Hatta OC kartlar bazen şuursuzca hiz asirtildigi için problem yaratabiliyor. Gerekirse ilerde ufak ufak frekans yukseltebilirsiniz.

Teşekkür ederim yanıtınız için. Bu fiyata alabileceğim daha iyi bir sistem yok sanırsam galiba bunu alacağım.

Teşekkür ederim yanıtınız için. Bu fiyata alabileceğim daha iyi bir sistem yok sanırsam galiba bunu alacağım.
Siz yine alana kadar araştırmaya devam edin, incehsapta cuma geceleri gaming gecesi oluyor belki daha da indirimli alırsınız. Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun.

Ryzen 5 3600 ~1400TL
Gigabyte B450M S2H ~470TL
G.Skill Ripjaws 8GB 3000MHz RAM(2tane)~520TL
Inno3D 1660Super ~2000TL
Kingston A400 240GB SSD ~250TL
Zalman N2 Kasa (incehesap) ~270TL
High Power 600W 80+ PSU ~420TL
5300 civari tuttu fazla gelirse Teknobiyotikteki Dark Raider 500W kasayi alabilirsin (icinde Aerocool VX Plus 500W var)
Fiyatlara Akakce'den bakarsan iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…