5000 TL oyun ve render için sistem toplama

Bütçe
5000 TL
Kardeşim 120 gb ssd yle nereye kadar indircek oyunu yetmezki 2-3 tane oyun indirilir anca 480 gb olsa yeridir fiyatı biraz artabilir fakat daha oyun amaçlı kullanılabilir.

Render için 3300X'e de 3600'e de ek soğutucu lazım stok soğutucularıyla renderda çok ısınıyor ve tam performans alınmiyor. 3600+soğutucu olunca 1660S sığmıyor 1650S veya 5500XT alacaksanız bu şekilde yapılabilir.

Şimdilik stok fan kullanıp birkaç ay sonra kule tipi bir fan almayı düşünüyorum. Çok sıkıntı olur mu?

Sanırım bu sistemi alacağım, bu aldığım parçaları herhangi bir bakkala götürsem toplar değil mi? Ayrıca Dark Raider bana daha mantıklı geldi onu alacağım. Yardımınız için teşekkür ederim.
Dark Raider'ın stoğunu bulamadım, önerebileceğiniz başka PSU'lu kasalar var mı?

Son düzenleme:
100TL kadar fazla tutacak Raider'a göre ama bu PSU daha kaliteli
Bu kasa çirkin dersen
GameBooster GB-G3030B Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu seçebilirsin
Aerocool Streak RGB 500 W AE-STRK-500 Led Panel ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…