En ucuz High Power HPE-500BR-A12S 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power HPE-500BR-A12S 500 W Power Supply özelliklerini incele, 1.048,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Aerocool Split 500 W AE-SPLT-500 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Dün yanlış bakmışım stoğu varmış, internet gittiği için mesajımı düzenleyemedim sonra zaten uyumuştum; yeni uyandım, boşuna uğraştırdım sizi kusura bakmayın.
G.Skill'in 3000MHz RAM'i yerine 3200MHz almama gerek var mı aralarında yaklaşık 30 TL fark var.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
PSU'yu da değiştirmek gerekiyor maalesef bütçemi aşıyor.
Bu sistemi almaya karar verdim fakat son kez sorayım da içim iyice rahat etsin diye düşündüm. Bu fiyata daha iyisini toplayabilir miyim?
Bütün parçaları topladığımda fiyat 5.421,77 TL geliyor. @Caner Uncu size de danışmak istedim sizce bu sistem alınır mı?
5700 TL'ye zar zor çıkıyorum ve Corsair Spec-Delta 650W +80 almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? @fogzilla