5000 TL Oyun ve Yayın için Sistem Tavsiyesi

Emrearslan22

Hectopat
Daha fazla  
Bir önce ki konu da ucuz bir tavsiye istedim. Ancak istediğim performansı alamam diye bütçe arttırdım. Şimdiki bütçe 5000 TL kredi falan çekip ayarlayacağım. Kesinlikle sorun yaşatmayan bir sistem istiyorum. Kasaya monitor dahil olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Olaya hemen atladım fakat uzun zamandır yüksek bütçeli sistem toplamadığım için unutmuşum biraz
  • R5 1500X 3.5GHz 16MB CPU
  • ASRock B350 Pro4 Anakart
  • XFX RX 580 8GB 256Bit GPU
  • Team Nightawk 16GB (2x8) 3200MHz DDR4 RAM
  • Samsung EVO850 250GB SSD
  • Akasa Venom LX 600W 80+ Kasa
Daha iyi bir kasa ve PSU olabilir fakat dolar da yüksek olunca böyle oldu.

@Jira Hocam biraz yardım eder misin?

Çok teşekkür ederim ama kasaya monitor dahil ayrıca ekran kartı çok güzel de İşlemci yanında olmamış sanki

@Emrearslan22 Hocam bu sistem zaten 5000₺ değil. Monitör için bütçe ayrıldı.

Bunu alın diye atmadım. @Nazım Paşa ve @Jira ilgilenebilirse daha iyi olur.

Uzun zamandır yüksek bütçe ile sistem toplamadığım için pek iyi olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada işlemci neden olmamış acaba?
Nesini sevmediniz?

Çok teşekkür ederim ama kasaya monitor dahil ayrıca ekran kartı çok güzel de İşlemci yanında olmamış sanki
Hocam işlemci gayet performaslı ve f/p bir işlemci. Ayrıca Ryzen işlemcilerin soketleri 2020’ye kadar değişmeyeceği için yükseltmeye uygun.

Çok sağolun biraz İşlemci araştırdım da siz haklısınız.Ekran kartı uçak gibi duruyor zaten monitor olarak ne önerebilirsiniz

O konuda @Jira ve @Nazım Paşa hocalarıma güveniyorum fakat çevrimdışılar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…