5000 TL parfüm önerisi

Mr. Enver

Kilopat
Yer
Avrupa Yakası
Merhaba, her mevsim kullanılabilecek ağır olmayan koku arayışındayım. Boyner, beymen ve sephora sitelerinden olması gerekmektedir çünkü imkanım olursa gidip test edeceğim. Şu zamana kadar kullandıklarım ve yorumlarım şöyle:

Versace eros: Çok seviyorum, 8 ay önce almıştım yeni bitti ama herkes kullandığı için ve sosyal medyada kötü anıldığı için yeni şişe almayacağım.
Diyor sauvage: Bunu da halihazırda kullanıyorum kokusunu seviyorum ama farklı şeyler denemek istiyorum.
Spicebomb: Kış parfümüm.
Stronger with you: Çok şekerli geldiği için bitirip yenisini almadım.

Not: Baharatlı ve odunsu parfüm almayacağım. Fresh ve çekici kokular istiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba, her mevsim kullanılabilecek ağır olmayan koku arayışındayım. Boyner, beymen ve sephora sitelerinden olması gerekmektedir çünkü imkanım olursa gidip test edeceğim. Şu zamana kadar kullandıklarım ve yorumlarım şöyle:

Versace eros: Çok seviyorum, 8 ay önce almıştım yeni bitti ama herkes kullandığı için ve sosyal medyada kötü anıldığı için yeni şişe almayacağım.
Diyor sauvage: Bunu da halihazırda kullanıyorum kokusunu seviyorum ama farklı şeyler denemek istiyorum.

Yaz/kış kullanıyorsanız bu ürünleri:
Yazın kullanacaksanız:

Yaz/kış kullanıyorsanız bu ürünü:
Yazın kullanacaksanız:
Calvin Klein'ler kalıcı değil diye duymuştum hocam. Yine de listeye ekledim sağ olun.

Calvin Klein'ler kalıcı değil diye duymuştum hocam. Yine de listeye ekledim sağ olun.

Boyner gibi mağazalarda satılan genel bütün parfümler için aynı sorun söz konusu.
Parfümler EDT, EDP ve EDC olarak birbirlerinden ayrılırlar. Ülkemizde satılan parfümlerin büyük bir kısmı EDT ve EDC'dir.
EDP (EAU DE PARFUM): %10-20 arası esans barındırır.
EDT (EAU DE TOILETTE): %4-10 arası esans barındırır.
EDC (EAU DE COLOGNE): %2-4 arası esans barındırır.

Boyner gibi mağazalarda satılan genel bütün parfümler için aynı sorun söz konusu.
Parfümler EDT, EDP ve EDC olarak birbirlerinden ayrılırlar. Ülkemizde satılan parfümlerin büyük bir kısmı EDT ve EDC'dir.
EDP (EAU DE PARFUM): %10-20 arası esans barındırır.
EDT (EAU DE TOILETTE): %4-10 arası esans barındırır.
EDC (EAU DE COLOGNE): %2-4 arası esans barındırır.
EDP, EDT farkını biliyorum hocam. Kullandığım Eros EDP'ydi ve her şeyiyle çok memnundum. Bahsettiğim şey genel olarak Calvin Klein'lerin çok kalıcı olmaması. Yanlış biliyor da olabilirim. Bir de hocam o kadar kararsız kaldım ki gidip tekrardan Eros mu alsam diye düşünüyorum.

Yaz/kış kullanıyorsanız bu ürünleri:
Yazın kullanacaksanız:
Hocam sanırım 212 Men'i alacağım. Kullandıysanız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Not: Baharatlı ve odunsu parfüm almayacağım. Fresh ve çekici kokular istiyorum.

Rassasi hawas dediğiniz yerlerde yok fakat Invictus'un kalıcı ve daha güçlü hali denebilir.

Fresh ve yazlik istiyorsan Kenzo Homme Marine, 4 mevsim istiyorsan Kenzo Homme EDP ancak ikisi de kor alisa uygun degil.

Niş parfum istersen de dekant seklinde Xerjoff Mefisto alabilirsin 30ml falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı