@557260 hocam, size de danışmak istedim. Geçen ay Boyner'e gittiğimde Armani Code'un kokusunu beğendiğim için aldım, ancak sonradan fark ettim ki EDT almışım. Şimdi yeni bir parfüm almak istiyorum ama parfüm reyonuna gittiğimde kayboluyormuş gibi hissediyorum. Koluma 3-4 farklı parfüm sıktığımda kokular karışıyor ve sağlıklı bir karar veremiyorum. Yaz ve ilkbahar için önerebileceğiniz bir parfüm/parfümler var mı? Kışın Spicebomb kullanıyorum.
Hocam teşekkürler hepsini deneyip kararımı vereceğim. Arkadaşların önerdiği 212 men, Kenzo Homme Marine ve Kenzo Homme EDP hakkında deneyimleriniz oldu mu?
Hocam teşekkürler hepsini deneyip kararımı vereceğim. Arkadaşların önerdiği 212 men, Kenzo Homme Marine ve Kenzo Homme EDP hakkında deneyimleriniz oldu mu?
Hicbirini denemedim fakat evde Kenzo Homme EDT Intense var. Acikcasi iyi fakat benlik bir koku degil. Onerecek olsam yine kendi attiklarimi oneririm. 212 Men'i hic koklamadigim icin bir fikrim yok maalesef. Fakat koku notalarina bakinca guzel duruyor ve begenilme orani da yuksek.
Hicbirini denemedim fakat evde Kenzo Homme EDT Intense var. Acikcasi iyi fakat benlik bir koku degil. Onerecek olsam yine kendi attiklarimi oneririm. 212 Men'i hic koklamadigim icin bir fikrim yok maalesef. Fakat koku notalarina bakinca guzel duruyor ve begenilme orani da yuksek.
Teşekkürler. Test için şöyle bir dekant sepeti yaptım. Maalesef JPG'nin ve Acqua Di Gio Profondo'nun dekant sitesinde stoğu yoktu o yüzden onları mağazada deneyeceğim.
Armani Acqua Di Gio kullanıyorum. Parfum olanı biraz daha yoğun. Yazın kesinlike edt, parfum, edp arasından edp tercih ederim. 2 Yıldır kullanıyorum gerçekten memnunum.
Armani Acqua Di Gio kullanıyorum. Parfum olanı biraz daha yoğun. Yazın kesinlike edt, parfum, edp arasından edp tercih ederim. 2 Yıldır kullanıyorum gerçekten memnunum.